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ベータ - グルクロニダーゼ(GUS)遺伝子は、植物で最も頻繁に使用されるレポーター遺伝子とデートしています。この遺伝子を含む作物のマーケティングには、バイオセーフティの事前の評価が必要です。Gus遺伝子のこのような評価を支援するために、遺伝子が導入された植物に関係なく、遺伝子および遺伝子産物の生態学的および毒性学的側面が調べられています。GUS活性は多くの細菌種で見られ、脊椎動物のすべての組織で一般的であり、さまざまな無脊椎動物の分類群の生物にも存在します。トランスジェニックGusは、脊椎動物の腸と土壌および水の生態系に広まっている腸菌の大腸菌に由来します。遺伝子組み換え植物を介して生態系に追加されたGUS活性は、何もまたは軽微な影響を与えます。大腸菌ガス導入遺伝子を所有および表現する遺伝子組み換え植物に対する選択的利点はありそうにありません。作物を発現する大腸菌ガスの雑草性の増加、または排出を通して導入遺伝子を受けたかもしれない野生の親relativeの増加は予想されていません。大腸菌ガスは消費者の消化管で遍在的に発生するため、遺伝子組み換え植物からの食物と飼料への存在は、害を引き起こす可能性は低いです。遺伝子組み換え植物とその製品の大腸菌ガスは、環境と消費者にとって安全と見なすことができます。
ベータ - グルクロニダーゼ(GUS)遺伝子は、植物で最も頻繁に使用されるレポーター遺伝子とデートしています。この遺伝子を含む作物のマーケティングには、バイオセーフティの事前の評価が必要です。Gus遺伝子のこのような評価を支援するために、遺伝子が導入された植物に関係なく、遺伝子および遺伝子産物の生態学的および毒性学的側面が調べられています。GUS活性は多くの細菌種で見られ、脊椎動物のすべての組織で一般的であり、さまざまな無脊椎動物の分類群の生物にも存在します。トランスジェニックGusは、脊椎動物の腸と土壌および水の生態系に広まっている腸菌の大腸菌に由来します。遺伝子組み換え植物を介して生態系に追加されたGUS活性は、何もまたは軽微な影響を与えます。大腸菌ガス導入遺伝子を所有および表現する遺伝子組み換え植物に対する選択的利点はありそうにありません。作物を発現する大腸菌ガスの雑草性の増加、または排出を通して導入遺伝子を受けたかもしれない野生の親relativeの増加は予想されていません。大腸菌ガスは消費者の消化管で遍在的に発生するため、遺伝子組み換え植物からの食物と飼料への存在は、害を引き起こす可能性は低いです。遺伝子組み換え植物とその製品の大腸菌ガスは、環境と消費者にとって安全と見なすことができます。
The beta-glucuronidase (GUS) gene is to date the most frequently used reporter gene in plants. Marketing of crops containing this gene requires prior evaluation of their biosafety. To aid such evaluations of the GUS gene, irrespective of the plant into which the gene has been introduced, the ecological and toxicological aspects of the gene and gene product have been examined. GUS activity is found in many bacterial species, is common in all tissues of vertebrates and is also present in organisms of various invertebrate taxa. The transgenic GUS originates from the enterobacterial species Escherichia coli that is widespread in the vertebrate intestine, and in soil and water ecosystems. Any GUS activity added to the ecosystem through genetically modified plants will be of no or minor influence. Selective advantages to genetically modified plants that posses and express the E. coli GUS transgene are unlikely. No increase of weediness of E. coli GUS expressing crop plants, or wild relatives that might have received the transgene through outcrossing, is expected. Since E. coli GUS naturally occurs ubiquitously in the digestive tract of consumers, its presence in food and feed from genetically modified plants is unlikely to cause any harm. E. coli GUS in genetically modified plants and their products can be regarded as safe for the environment and consumers.
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