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摂食行動とエネルギー摂取に対する赤胡pepper(カプサイシン)の効果を調査するために、2つの研究が実施されました。最初の研究では、その後のエネルギーと大量栄養素摂取に関する高脂肪(HF)および高炭水化物(HC)の食事に添加された食事の赤胡pepperの効果が、13人の日本の女性被験者で調べられました。前夜の標準化された夕食の摂取後、被験者は次の4つのタイプのいずれかの実験的な朝食(1883 KJ)を食べました。(1)HF;(2)HFおよび赤胡pepper(10 g);(3)HC;(4)HCおよび赤唐辛子。昼食時には、自由な自由のエネルギーと主要栄養素摂取量を測定しました。HCの朝食は、朝食後に食べたり飢えしたいという欲求を大幅に減らしました。HCブレックファーストに赤唐辛子を追加すると、昼食前に食べたり飢えしたいという欲求も大幅に減少しました。朝食時の食事組成の違いは、昼食時にエネルギーや主要栄養素の摂取量に影響しませんでした。しかし、朝食に赤唐辛子を追加すると、昼食時にタンパク質と脂肪摂取量が大幅に減少しました。研究2では、その後のエネルギーと主要栄養素の摂取に対する赤みの前菜の影響を、10人の白人男性被験者で調べました。標準化された朝食を摂取した後、被験者は次の2つのタイプのいずれかの昼食時に実験前菜(644 kJ)を服用しました。(1)混合ダイエットと前菜。(2)混合ダイエットと赤鉛(6 g)前菜。前菜に赤唐辛子を追加すると、昼食の残りの部分と数時間後に提供されるスナック中に、累積自由の自由なエネルギーと炭水化物摂取量が大幅に減少しました。さらに、心拍数のパワースペクトル分析により、赤胡pepperのこの効果は、交感神経の比率の増加と関連していることが明らかになりました:副交感神経系活動。これらの結果は、赤唐辛子の摂取が日本の女性の食欲とその後のタンパク質と脂肪摂取量を減少させ、白人男性のエネルギー摂取を減少させることを示しています。さらに、この効果は、白人男性の交感神経系活動の増加に関連している可能性があります。
摂食行動とエネルギー摂取に対する赤胡pepper(カプサイシン)の効果を調査するために、2つの研究が実施されました。最初の研究では、その後のエネルギーと大量栄養素摂取に関する高脂肪(HF)および高炭水化物(HC)の食事に添加された食事の赤胡pepperの効果が、13人の日本の女性被験者で調べられました。前夜の標準化された夕食の摂取後、被験者は次の4つのタイプのいずれかの実験的な朝食(1883 KJ)を食べました。(1)HF;(2)HFおよび赤胡pepper(10 g);(3)HC;(4)HCおよび赤唐辛子。昼食時には、自由な自由のエネルギーと主要栄養素摂取量を測定しました。HCの朝食は、朝食後に食べたり飢えしたいという欲求を大幅に減らしました。HCブレックファーストに赤唐辛子を追加すると、昼食前に食べたり飢えしたいという欲求も大幅に減少しました。朝食時の食事組成の違いは、昼食時にエネルギーや主要栄養素の摂取量に影響しませんでした。しかし、朝食に赤唐辛子を追加すると、昼食時にタンパク質と脂肪摂取量が大幅に減少しました。研究2では、その後のエネルギーと主要栄養素の摂取に対する赤みの前菜の影響を、10人の白人男性被験者で調べました。標準化された朝食を摂取した後、被験者は次の2つのタイプのいずれかの昼食時に実験前菜(644 kJ)を服用しました。(1)混合ダイエットと前菜。(2)混合ダイエットと赤鉛(6 g)前菜。前菜に赤唐辛子を追加すると、昼食の残りの部分と数時間後に提供されるスナック中に、累積自由の自由なエネルギーと炭水化物摂取量が大幅に減少しました。さらに、心拍数のパワースペクトル分析により、赤胡pepperのこの効果は、交感神経の比率の増加と関連していることが明らかになりました:副交感神経系活動。これらの結果は、赤唐辛子の摂取が日本の女性の食欲とその後のタンパク質と脂肪摂取量を減少させ、白人男性のエネルギー摂取を減少させることを示しています。さらに、この効果は、白人男性の交感神経系活動の増加に関連している可能性があります。
Two studies were conducted to investigate the effects of red pepper (capsaicin) on feeding behaviour and energy intake. In the first study, the effects of dietary red pepper added to high-fat (HF) and high-carbohydrate (HC) meals on subsequent energy and macronutrient intakes were examined in thirteen Japanese female subjects. After the ingestion of a standardized dinner on the previous evening, the subjects ate an experimental breakfast (1883 kJ) of one of the following four types: (1) HF; (2) HF and red pepper (10 g); (3) HC; (4) HC and red pepper. Ad libitum energy and macronutrient intakes were measured at lunch-time. The HC breakfast significantly reduced the desire to eat and hunger after breakfast. The addition of red pepper to the HC breakfast also significantly decreased the desire to eat and hunger before lunch. Differences in diet composition at breakfast time did not affect energy and macronutrient intakes at lunch-time. However, the addition of red pepper to the breakfast significantly decreased protein and fat intakes at lunch-time. In Study 2, the effects of a red-pepper appetizer on subsequent energy and macronutrient intakes were examined in ten Caucasian male subjects. After ingesting a standardized breakfast, the subjects took an experimental appetizer (644 kJ) at lunch-time of one of the following two types: (1) mixed diet and appetizer; (2) mixed diet and red-pepper (6 g) appetizer. The addition of red pepper to the appetizer significantly reduced the cumulative ad libitum energy and carbohydrate intakes during the rest of the lunch and in the snack served several hours later. Moreover, the power spectral analysis of heart rate revealed that this effect of red pepper was associated with an increase in the ratio sympathetic: parasympathetic nervous system activity. These results indicate that the ingestion of red pepper decreases appetite and subsequent protein and fat intakes in Japanese females and energy intake in Caucasian males. Moreover, this effect might be related to an increase in sympathetic nervous system activity in Caucasian males.
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