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Journal of the American College of Nutrition2000Apr01Vol.19issue(2 Suppl)

乳糖不耐症

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

乳糖誤消化は、1960年代の発見以来、集中的な研究を受けています。私たちは、多くの国や民族グループにおける乳糖誤消化の有病率を知っています。ただし、多くの場合、二次タイプのモルド消化に関する規定は行われておらず、研究集団はランダムに選択されるのではなく、選択されることがあります。乳糖消化の測定のための新しい方法が開発されており、その遺伝的メカニズムは過去数年間に大きな注目を集めています。しかし、多くの研究では、症状の測定および/または報告はしばしば見落とされています。このレビューでは、乳糖不耐症に関連するさまざまなトピックについて、その症状に特に重点を置いて議論されています。

乳糖誤消化は、1960年代の発見以来、集中的な研究を受けています。私たちは、多くの国や民族グループにおける乳糖誤消化の有病率を知っています。ただし、多くの場合、二次タイプのモルド消化に関する規定は行われておらず、研究集団はランダムに選択されるのではなく、選択されることがあります。乳糖消化の測定のための新しい方法が開発されており、その遺伝的メカニズムは過去数年間に大きな注目を集めています。しかし、多くの研究では、症状の測定および/または報告はしばしば見落とされています。このレビューでは、乳糖不耐症に関連するさまざまなトピックについて、その症状に特に重点を置いて議論されています。

Lactose maldigestion has been under intensive research since its discovery in the 1960's. We know the prevalence of lactose maldigestion in a great number of countries and ethnic groups. However, there is often no provision made for the secondary type of maldigestion, and the study populations have sometimes been selected rather than picked at random. New methods for the measurement of lactose digestion have been developed, and its genetic mechanisms have received a great deal of attention during the last few years. However, in many studies the measurement and/or reporting of symptoms has quite often been overlooked. In this review, various topics related to lactose intolerance are discussed with a special emphasis on its symptoms.

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