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アッセイ温度に対する酵素活性の依存性を慎重に分析すると、一部の酵素が実質温度最適性を持っている可能性があることが明らかになり、最適を超える温度での触媒速度の低下は、主に不可逆的な熱不活性化の結果ではありません。「平衡モデル」は、本物の温度最適性を記述し、これらの症例を酵素不安定性が温度最適の主要な決定要因であるケースと区別するための簡単な実験方法を提案するために策定されています。
アッセイ温度に対する酵素活性の依存性を慎重に分析すると、一部の酵素が実質温度最適性を持っている可能性があることが明らかになり、最適を超える温度での触媒速度の低下は、主に不可逆的な熱不活性化の結果ではありません。「平衡モデル」は、本物の温度最適性を記述し、これらの症例を酵素不安定性が温度最適の主要な決定要因であるケースと区別するための簡単な実験方法を提案するために策定されています。
Careful analysis of the dependence of enzyme activity on assay temperature has revealed that some enzymes might have real temperature optima in which the decrease in catalytic rate at temperatures above the optimum is not primarily a result of irreversible thermal inactivation. The 'equilibrium model' has been formulated to describe genuine temperature optima, and to suggest a simple experimental method by which to distinguish these cases from those in which enzyme instability is the major determinant of temperature optima.
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