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症例対照研究の結果と男性の前向き調査の結果は、コーヒーの消費がパーキンソン病のリスクから保護できることを示唆していますが、活発な成分は明らかではありません。カフェインがパーキンソン病に対して保護されているという仮説に対処するために、2つの進行中のコホート、医療専門家のフォローアップ研究(HPFS)と看護師の健康の参加者の間で、この病気のリスクとコーヒーとカフェインの消費の関係を調べました。研究(NHS)。研究集団では、ベースラインでパーキンソン病、脳卒中、またはがんがなかった47,351人の男性と88,565人の女性が含まれていました。ベースラインの参加者によって包括的なライフスタイルと食事に関するアンケートが完了し、2〜4年ごとに更新されました。フォローアップ中(男性で10年、女性で16年)、パーキンソン病の合計288の事件症例を記録しました。男性の間では、年齢と喫煙の調整後、パーキンソン病の相対リスクは0.42(95%CI:0.23-0.78; PREND <0.001の場合は95%CI:0.23-0.78; P)でした。五分の一。また、コーヒーの消費(トレンド= 0.004のP)、非コフィー源からのカフェイン(トレンド<0.001のP)、および茶(トレンド= 0.02のP)はカフェインしたコーヒーの消費でも観察されました。女性の間では、カフェインまたはコーヒーの摂取量とパーキンソン病のリスクとの関係はU字型であり、中程度の摂取量で最も低いリスクが観察されました(1〜3カップのコーヒー/日、またはカフェインの消費の3番目の五分位)。これらの結果は、パーキンソン病のリスクに対する中程度の投与量のカフェインの可能性のある保護効果をサポートしています。
症例対照研究の結果と男性の前向き調査の結果は、コーヒーの消費がパーキンソン病のリスクから保護できることを示唆していますが、活発な成分は明らかではありません。カフェインがパーキンソン病に対して保護されているという仮説に対処するために、2つの進行中のコホート、医療専門家のフォローアップ研究(HPFS)と看護師の健康の参加者の間で、この病気のリスクとコーヒーとカフェインの消費の関係を調べました。研究(NHS)。研究集団では、ベースラインでパーキンソン病、脳卒中、またはがんがなかった47,351人の男性と88,565人の女性が含まれていました。ベースラインの参加者によって包括的なライフスタイルと食事に関するアンケートが完了し、2〜4年ごとに更新されました。フォローアップ中(男性で10年、女性で16年)、パーキンソン病の合計288の事件症例を記録しました。男性の間では、年齢と喫煙の調整後、パーキンソン病の相対リスクは0.42(95%CI:0.23-0.78; PREND <0.001の場合は95%CI:0.23-0.78; P)でした。五分の一。また、コーヒーの消費(トレンド= 0.004のP)、非コフィー源からのカフェイン(トレンド<0.001のP)、および茶(トレンド= 0.02のP)はカフェインしたコーヒーの消費でも観察されました。女性の間では、カフェインまたはコーヒーの摂取量とパーキンソン病のリスクとの関係はU字型であり、中程度の摂取量で最も低いリスクが観察されました(1〜3カップのコーヒー/日、またはカフェインの消費の3番目の五分位)。これらの結果は、パーキンソン病のリスクに対する中程度の投与量のカフェインの可能性のある保護効果をサポートしています。
Results of case-control studies and of a prospective investigation in men suggest that consumption of coffee could protect against the risk of Parkinson's disease, but the active constituent is not clear. To address the hypothesis that caffeine is protective against Parkinson's disease, we examined the relationship of coffee and caffeine consumption to the risk of this disease among participants in two ongoing cohorts, the Health Professionals' Follow-Up Study (HPFS) and the Nurses' Health Study (NHS). The study population comprised 47,351 men and 88,565 women who were free of Parkinson's disease, stroke, or cancer at baseline. A comprehensive life style and dietary questionnaire was completed by the participants at baseline and updated every two to four years. During the follow-up (10 years in men, 16 years in women), we documented a total of 288 incident cases of Parkinson's disease. Among men, after adjustment for age and smoking, the relative risk of Parkinson's disease was 0.42 (95% CI: 0.23-0.78; p for trend < 0.001) for men in the top one-fifth of caffeine intake compared to those in the bottom one-fifth. An inverse association was also observed with consumption of coffee (p for trend = 0.004), caffeine from noncoffee sources (p for trend < 0.001), and tea (p for trend = 0.02) but not decaffeinated coffee. Among women, the relationship between caffeine or coffee intake and risk of Parkinson's disease was U-shaped, with the lowest risk observed at moderate intakes (1-3 cups of coffee/day, or the third quintile of caffeine consumption). These results support a possible protective effect of moderate doses of caffeine on risk of Parkinson's disease.
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