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それらから作られた大豆と食品の消費は、望ましい栄養価のために増加しています。しかし、大豆の11品種からの種子のシュウ酸塩含有量は、0.67から3.5 g/100 gの乾燥重量の総シュウ酸塩の比較的高いレベルを示しました。シュウ酸塩は主にシュウ酸カルシウム結晶として発見されました。1サービングごとに16〜638 mgの総シュウ酸塩を含む13のテストした市販の大豆。これらの値は、他の3つのマメ科植物食品、ピーナッツバター、リフレー豆、レンズ豆の3つの値と比較して、それぞれ1サービングあたり197、193、および100 mgの総シュウ酸塩が含まれていました。シュウ酸塩が食事から吸収された後、代謝を加えず、腎臓によって尿に排泄され、カルシウムに結合して腎臓結石を形成して沈殿させる不溶性塩を形成します。大豆の種子、大豆食品、およびその他の一般的なマメ科植物食品の総シュウ酸塩の量は、シュウ酸カルシウム腎臓/尿石の既往がある個人によるシュウ酸塩の消費に関する現在の推奨事項を超えています。この研究は、シュウ酸塩が低い大豆栽培品種を見つける基礎として機能します。これは、人間の消費後の腎臓結石の形成のリスクが低くなります。
それらから作られた大豆と食品の消費は、望ましい栄養価のために増加しています。しかし、大豆の11品種からの種子のシュウ酸塩含有量は、0.67から3.5 g/100 gの乾燥重量の総シュウ酸塩の比較的高いレベルを示しました。シュウ酸塩は主にシュウ酸カルシウム結晶として発見されました。1サービングごとに16〜638 mgの総シュウ酸塩を含む13のテストした市販の大豆。これらの値は、他の3つのマメ科植物食品、ピーナッツバター、リフレー豆、レンズ豆の3つの値と比較して、それぞれ1サービングあたり197、193、および100 mgの総シュウ酸塩が含まれていました。シュウ酸塩が食事から吸収された後、代謝を加えず、腎臓によって尿に排泄され、カルシウムに結合して腎臓結石を形成して沈殿させる不溶性塩を形成します。大豆の種子、大豆食品、およびその他の一般的なマメ科植物食品の総シュウ酸塩の量は、シュウ酸カルシウム腎臓/尿石の既往がある個人によるシュウ酸塩の消費に関する現在の推奨事項を超えています。この研究は、シュウ酸塩が低い大豆栽培品種を見つける基礎として機能します。これは、人間の消費後の腎臓結石の形成のリスクが低くなります。
Consumption of soybeans and food products made from them is increasing because of their desirable nutritional value. However, the oxalate content of seeds from 11 cultivars of soybean showed relatively high levels of total oxalate from 0.67 to 3.5 g/100 g of dry weight. Oxalate primarily was found as calcium oxalate crystals. Thirteen tested commercial soyfoods contained between 16 and 638 mg of total oxalate per serving. These values compare to those of three other legume foods, peanut butter, refried beans, and lentils, which contained 197, 193, and 100 mg of total oxalate per serving, respectively. After oxalate has been absorbed from the diet, it cannot be metabolized and is excreted by the kidney into urine, where it binds to calcium forming an insoluble salt that may precipitate to form kidney stones. The amounts of total oxalate in soybean seeds, soy foods, and other common legume foods exceed current recommendations for oxalate consumption by individuals who have a history of calcium oxalate kidney/urinary stones. This study serves as the basis to find soybean cultivars lower in oxalate, which will have lower risk for kidney stone formation after human consumption.
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