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トマトの懸濁細胞(Lycopersicon esculentum Mill)は、胞子と胞子の滲出液と反応し、fulvumの胞子と胞子滲出液とは、キチン断片によって誘発された前述のアルカリ化応答に似た成長培地の迅速で一時的なアルカリ化と反応しました(G. Felix、M M。しかし、細胞によって認識された胞子因子は、キチンの断片とはキチンの断片とは異なり、キチン断片による刺激に耐える細胞で活性であったという点では異なりました。胞子因子は精製され、最も高い真菌の主要なステロールであるエルゴステロールとして特定されました。純粋なエルゴステロールでは、午後10時頃に半最大誘導に達しました。エルゴステロールによる治療後、トマト細胞はC. fulvumによるその後の刺激に耐抵抗性になり、その逆も同様であり、エルゴステロールが植物細胞によって認識された胞子の主成分であることを示しています。他のほとんどのステロールは、コレステロール、動物のステロイドホルモンの範囲、およびテストされたすべての天然植物ステロールを含む、エルゴステロールの約106倍の活動性が低い除孔を除き、テストされたすべての他のほとんどのステロールが活動していませんでした。私たちのデータは、トマト細胞がエルゴステロールを、動物のステロイドホルモンの知覚に似た選択性と感度を持つことを示しています。
トマトの懸濁細胞(Lycopersicon esculentum Mill)は、胞子と胞子の滲出液と反応し、fulvumの胞子と胞子滲出液とは、キチン断片によって誘発された前述のアルカリ化応答に似た成長培地の迅速で一時的なアルカリ化と反応しました(G. Felix、M M。しかし、細胞によって認識された胞子因子は、キチンの断片とはキチンの断片とは異なり、キチン断片による刺激に耐える細胞で活性であったという点では異なりました。胞子因子は精製され、最も高い真菌の主要なステロールであるエルゴステロールとして特定されました。純粋なエルゴステロールでは、午後10時頃に半最大誘導に達しました。エルゴステロールによる治療後、トマト細胞はC. fulvumによるその後の刺激に耐抵抗性になり、その逆も同様であり、エルゴステロールが植物細胞によって認識された胞子の主成分であることを示しています。他のほとんどのステロールは、コレステロール、動物のステロイドホルモンの範囲、およびテストされたすべての天然植物ステロールを含む、エルゴステロールの約106倍の活動性が低い除孔を除き、テストされたすべての他のほとんどのステロールが活動していませんでした。私たちのデータは、トマト細胞がエルゴステロールを、動物のステロイドホルモンの知覚に似た選択性と感度を持つことを示しています。
Suspension-cultured cells of tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) reacted to spores and spore exudates of the pathogen Cladosporium fulvum with a rapid, transient alkalinization of their growth medium that resembled the previously described alkalinization response elicited by chitin fragments (G. Felix, M. Regenass, T. Boller [1993] Plant J 4: 307-316) and was likewise inhibited by the protein kinase inhibitor K-252a. However, the spore factor recognized by the cells differed from chitin fragments in that it was butanol soluble and active in cells refractory to stimulation by chitin fragments. The spore factor was purified and identified as ergosterol, the main sterol of most higher fungi. With pure ergosterol, half-maximal induction was reached at about 10 pm. After treatment with ergosterol, tomato cells became refractory to a subsequent stimulation by C. fulvum and vice versa, indicating that ergosterol was the principal component of the spores recognized by the plant cells. Most other sterols were inactive, including cholesterol, a range of animal steroid hormones, and all natural plant sterols tested, except for stigmasterol, which was about 106 times less active than ergosterol. Our data demonstrate that tomato cells perceive ergosterol with a selectivity and sensitivity that resembles the perception of steroid hormones in animals.
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