著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
コリンは、正常な膜機能、アセチルコリン合成、メチル基代謝に重要です。人間のコリン要件は、男性の場合は550 mg/dです(適切な摂取)。コリン誘導体であるベタインは、メチル基のホモシステインへの寄付におけるその役割のために重要です。組織および食品には、総コリン濃度(コリン、グリセロホスホコリン、ホスホコリン、ホスファチジルコリン、スフィンゴミエリン)に寄与する複数のコリン化合物があります。この研究では、代表的な食物サンプルを収集し、液体クロマトグラフィマス分析を使用して145の一般的な食品のコリン濃度を分析しました。総コリン濃度が最も高い食品(mg/100 g)は、牛肝臓(418)、鶏肉(290)、卵(251)、小麦胚芽(152)、ベーコン(125)、乾燥大豆(116)、豚肉でした。(103)。ベタイン濃度が最も高い食品(mg/100 g)は、小麦ブラン(1339)、小麦胚芽(1241)、ほうれん草(645)、プレッツェル(237)、エビ(218)、小麦パン(201)でした。多くの疫学的研究が、食事性葉酸と癌または心臓病の関係を調べています。葉酸とコリンのメチル寄付は交換可能である可能性があるため、コリン摂取量を交絡因子として考慮することも役立つかもしれません。
コリンは、正常な膜機能、アセチルコリン合成、メチル基代謝に重要です。人間のコリン要件は、男性の場合は550 mg/dです(適切な摂取)。コリン誘導体であるベタインは、メチル基のホモシステインへの寄付におけるその役割のために重要です。組織および食品には、総コリン濃度(コリン、グリセロホスホコリン、ホスホコリン、ホスファチジルコリン、スフィンゴミエリン)に寄与する複数のコリン化合物があります。この研究では、代表的な食物サンプルを収集し、液体クロマトグラフィマス分析を使用して145の一般的な食品のコリン濃度を分析しました。総コリン濃度が最も高い食品(mg/100 g)は、牛肝臓(418)、鶏肉(290)、卵(251)、小麦胚芽(152)、ベーコン(125)、乾燥大豆(116)、豚肉でした。(103)。ベタイン濃度が最も高い食品(mg/100 g)は、小麦ブラン(1339)、小麦胚芽(1241)、ほうれん草(645)、プレッツェル(237)、エビ(218)、小麦パン(201)でした。多くの疫学的研究が、食事性葉酸と癌または心臓病の関係を調べています。葉酸とコリンのメチル寄付は交換可能である可能性があるため、コリン摂取量を交絡因子として考慮することも役立つかもしれません。
Choline is important for normal membrane function, acetylcholine synthesis and methyl group metabolism; the choline requirement for humans is 550 mg/d for men (Adequate Intake). Betaine, a choline derivative, is important because of its role in the donation of methyl groups to homocysteine to form methionine. In tissues and foods, there are multiple choline compounds that contribute to total choline concentration (choline, glycerophosphocholine, phosphocholine, phosphatidylcholine and sphingomyelin). In this study, we collected representative food samples and analyzed the choline concentration of 145 common foods using liquid chromatography-mass spectrometry. Foods with the highest total choline concentration (mg/100 g) were: beef liver (418), chicken liver (290), eggs (251), wheat germ (152), bacon (125), dried soybeans (116) and pork (103). The foods with the highest betaine concentration (mg/100 g) were: wheat bran (1339), wheat germ (1241), spinach (645), pretzels (237), shrimp (218) and wheat bread (201). A number of epidemiologic studies have examined the relationship between dietary folic acid and cancer or heart disease. It may be helpful to also consider choline intake as a confounding factor because folate and choline methyl donation can be interchangeable.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。