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アルコール飲料は、鼻炎、かゆみ、顔面腫れ、頭痛、咳、喘息など、広範囲のアレルギー様およびアレルギー様の反応を引き起こすことができます。限られた疫学的データは、多くの個人が影響を受けており、ワイン、ビール、スピリットなどのさまざまな飲み物に感受性が発生することを示唆しています。喘息の調査では、40%以上がアルコール飲料消費後のアレルギーまたはアレルギー様症状の引き金と30〜35%が喘息の悪化を報告したことを報告しました。エタノール自体に対する感受性は、特にアジア人で、主にアセトアルデヒドを代謝する能力が低下したために、有害な反応を引き起こすのに役割を果たすことができます。白人では、特定の非アルコール成分がアルコール飲料に対する感受性の主な原因です。ビール、スピリッツ、蒸留酒の特定のコンポーネントに対するアレルギーの感度が説明されています。ワインは明らかに、不利な反応のために最も一般的に報告されているトリガーです。ワインに対する感受性は、主に生体アミンや亜硫酸塩添加物などの特定の成分に対する薬理学的不耐性によるものと思われます。ワインのヒスタミンは、くしゃみ、鼻炎、かゆみ、紅潮、頭痛、喘息など、幅広い副症状のトリガーに関連しています。ワインの亜硫酸塩添加物は、喘息反応の引き金と関連しています。臨床研究では、限られた数の個人のワインの亜硫酸塩に対する感受性が確認されていますが、硫黄がワインの感受性に寄与する程度は明らかではありません。ワイン誘発性の喘息反応の病因は複雑であり、いくつかの共因子が関与する可能性があります。
アルコール飲料は、鼻炎、かゆみ、顔面腫れ、頭痛、咳、喘息など、広範囲のアレルギー様およびアレルギー様の反応を引き起こすことができます。限られた疫学的データは、多くの個人が影響を受けており、ワイン、ビール、スピリットなどのさまざまな飲み物に感受性が発生することを示唆しています。喘息の調査では、40%以上がアルコール飲料消費後のアレルギーまたはアレルギー様症状の引き金と30〜35%が喘息の悪化を報告したことを報告しました。エタノール自体に対する感受性は、特にアジア人で、主にアセトアルデヒドを代謝する能力が低下したために、有害な反応を引き起こすのに役割を果たすことができます。白人では、特定の非アルコール成分がアルコール飲料に対する感受性の主な原因です。ビール、スピリッツ、蒸留酒の特定のコンポーネントに対するアレルギーの感度が説明されています。ワインは明らかに、不利な反応のために最も一般的に報告されているトリガーです。ワインに対する感受性は、主に生体アミンや亜硫酸塩添加物などの特定の成分に対する薬理学的不耐性によるものと思われます。ワインのヒスタミンは、くしゃみ、鼻炎、かゆみ、紅潮、頭痛、喘息など、幅広い副症状のトリガーに関連しています。ワインの亜硫酸塩添加物は、喘息反応の引き金と関連しています。臨床研究では、限られた数の個人のワインの亜硫酸塩に対する感受性が確認されていますが、硫黄がワインの感受性に寄与する程度は明らかではありません。ワイン誘発性の喘息反応の病因は複雑であり、いくつかの共因子が関与する可能性があります。
Alcoholic drinks are capable of triggering a wide range of allergic and allergic-like responses, including rhinitis, itching, facial swelling, headache, cough and asthma. Limited epidemiological data suggests that many individuals are affected and that sensitivities occur to a variety of drinks, including wine, beer and spirits. In surveys of asthmatics, over 40% reported the triggering of allergic or allergic-like symptoms following alcoholic drink consumption and 30 - 35% reported worsening of their asthma. Sensitivity to ethanol itself can play a role in triggering adverse responses, particularly in Asians, which is due mainly to a reduced capacity to metabolize acetaldehyde. In Caucasians, specific non-alcohol components are the main cause of sensitivities to alcoholic drinks. Allergic sensitivities to specific components of beer, spirits and distilled liquors have been described. Wine is clearly the most commonly reported trigger for adverse responses. Sensitivities to wine appear to be due mainly to pharmacological intolerances to specific components, such as biogenic amines and the sulphite additives. Histamine in wine has been associated with the triggering of a wide spectrum of adverse symptoms, including sneezing, rhinitis, itching, flushing, headache and asthma. The sulphite additives in wine have been associated with triggering asthmatic responses. Clinical studies have confirmed sensitivities to the sulphites in wine in limited numbers of individuals, but the extent to which the sulphites contribute to wine sensitivity overall is not clear. The aetiology of wine-induced asthmatic responses may be complex and may involve several co-factors.
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