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The Journal of nutrition2003Jul01Vol.133issue(7)

穀物のアルキルレソルシノールは、人間に吸収されます

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

現在、全粒穀物の消費とその観察された健康上の利点をリンクするバイオマーカーはありません。全粒小麦とライ麦の摂取量のバイオマーカーの候補は、フェノール脂質のクラスであるアルキルレソルシノール(AR)です。人間のARの摂取を決定する研究は、白小麦パン(ARフリー)に基づいた低繊維食と、ライ麦ブランが豊富なパン(ARリッチ)に基づく高繊維食を使用して実施されました。食事ごとに、2つの食事頻度が使用されました。10人のヒト回腸操作被験者は、ARフリーダイエットから2週間、ニブリングまたは普通の普通で1 kk、クロスオーバーデザインの他の食事頻度でWK 2で始まり、AR-の前に1週間のウォッシュアウト期間が続きます。ARフリーダイエットとして実行された豊富な食事。ARについて、食物と回腸のサンプルを分析しました。ARの約40%が小腸から排水中に回収され、ARの60%が小腸から取り込まれているか、変換されていることを示しています。人間に吸収されることは、生物活性化合物として、または全粒小麦およびライ麦の摂取量のバイオマーカーとして重要である可能性があります。

現在、全粒穀物の消費とその観察された健康上の利点をリンクするバイオマーカーはありません。全粒小麦とライ麦の摂取量のバイオマーカーの候補は、フェノール脂質のクラスであるアルキルレソルシノール(AR)です。人間のARの摂取を決定する研究は、白小麦パン(ARフリー)に基づいた低繊維食と、ライ麦ブランが豊富なパン(ARリッチ)に基づく高繊維食を使用して実施されました。食事ごとに、2つの食事頻度が使用されました。10人のヒト回腸操作被験者は、ARフリーダイエットから2週間、ニブリングまたは普通の普通で1 kk、クロスオーバーデザインの他の食事頻度でWK 2で始まり、AR-の前に1週間のウォッシュアウト期間が続きます。ARフリーダイエットとして実行された豊富な食事。ARについて、食物と回腸のサンプルを分析しました。ARの約40%が小腸から排水中に回収され、ARの60%が小腸から取り込まれているか、変換されていることを示しています。人間に吸収されることは、生物活性化合物として、または全粒小麦およびライ麦の摂取量のバイオマーカーとして重要である可能性があります。

Currently there is no biomarker to link consumption of whole grain cereals and their observed health benefits. A candidate for a biomarker of whole grain wheat and rye intake is a class of phenolic lipids, the alkylresorcinols (AR). Studies to determine the uptake of AR in humans were carried out with a low fiber diet based on white wheat bread (AR free) and a high fiber diet based on rye bran-enriched bread (AR rich). For each diet, two meal frequencies were used: nibbling (7 small meals/d) and ordinary (3 large meals/d). Ten human ileostomy-operated subjects started with the AR-free diet for 2 wk, wk 1 on either nibbling or ordinary and wk 2 on the other meal frequency in a crossover design, followed by a 1-wk washout period, before the AR-rich diet performed as the AR-free diet. Food and ileostomy samples were analyzed for AR. Approximately 40% of AR were recovered in effluent from the small intestine, indicating that 60% of AR are taken up from or converted in the small intestine (ileal digestibility) with no difference between nibbling and ordinary meal frequencies. AR absorbed by humans may be of importance as bioactive compounds, or as a biomarker of whole grain wheat and rye intake.

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