著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
出血による持続性貧血と低プロテイン血症の犬は、本研究では、新しいヘモグロビンおよび血漿タンパク質を産生するための構造能力のためにPDFを検査するために、現在の研究では豊富な鉄を含む継続的なタンパク質またはタンパク質を含まない食事を伴う犬が使用されています。したがって、血液タンパク質産生材料の保護区は、そのような動物で大部分が枯渇し、6〜8 gmの持続レベルが枯渇しています。ヘモグロビンパーセントおよび4〜5 gm。パーセントの血漿タンパク質は、かなりの期間維持できます。二重枯渇の刺激は、体が最大限の保全ですべてのタンパク質建築材料を使用するように駆り立てます。これは、食物および体のタンパク質の重度の生物学的検査を表しており、そのアッセイ値には重要なものがなければなりません。これらの実験でこの生物学的検査で測定されたカゼインは、最高の食物タンパク質の中に十分に立ちます。血漿タンパク質のヘモグロビンの比率は約40〜50%であり、これらの犬がほとんどの食事で約2 gmで生成するという事実を強調しています。ヘモグロビンから1 gm。血漿タンパク質。ヘモグロビン産生に対するこの好みの理由はあいまいです。循環ヘモグロビンの質量は、この程度の貧血でも大きく、ヘモグロビンのライフサイクルは血漿タンパク質のライフサイクルよりもはるかに長いです。卵タンパク質、卵アルブミン、およびラクトアルブミンはすべて、カゼインと比較して、より多くの血漿タンパク質とヘモグロビンの産生を支持しています。血漿タンパク質とヘモグロビン比が増加し、場合によっては100%を超えます。カゼイン消化またはいくつかのアミノ酸の上記のタンパク質のサプリメントは、カゼインの標準である反応に反応を返す可能性があります。卵タンパク質のサプリメントとしてのヒスチジンは、総血液タンパク質出力を増加させ、血漿タンパク質のヘモグロビンに対する比率をカゼインの比率にもたらします。牛肉の筋肉は他の極端に行き、最大4 gmまでの新しいヘモグロビン生産を支持します。ヘモグロビンから1 gm。血漿タンパク質A比25%。新しい血液タンパク質の総量が高い。カゼインと比較したラクターアルブミンは、総血液タンパク質の出力が低く、ヘモグロビン比70〜90%の血漿タンパク質が示されています。アミノ酸サプリメントはあまり効果的ではありません。構造についてはPDFを参照してください。フィブリンは、これらの実験ではカゼインのような優れた食物タンパク質です。これらの5週間にわたって供給されると、血液フィブリノーゲンの持続的な増加を引き起こします。投与された用量の葉酸は、さまざまな食事に対する予想される反応に影響を与えません。ピーナッツ粉は、新しいヘモグロビンと血漿タンパク質の生産のために非常に貧弱な食事です。カゼインと牛肉の小さなサプリメントは、血液タンパク質の出力が改善された有意な反応を示しています。大豆小麦粉は、血液タンパク質の適切な出力を伴う良好な反応と小麦グルテンを良好な反応に与えます。内臓製品はいくつかの多様性を示しています。牛肉の心臓は牛肉の筋肉ほど効果的ではありません。牛の脾臓、腎臓、および膵臓は良好な反応を与えますが、カゼインはそうではありません。豚の胃、牛肉の脳、子牛胸腺は平均を下回っています。血漿タンパク質とヘモグロビン比は、内臓産物を使用した実験で狭い範囲(40〜60%)を示しています。
出血による持続性貧血と低プロテイン血症の犬は、本研究では、新しいヘモグロビンおよび血漿タンパク質を産生するための構造能力のためにPDFを検査するために、現在の研究では豊富な鉄を含む継続的なタンパク質またはタンパク質を含まない食事を伴う犬が使用されています。したがって、血液タンパク質産生材料の保護区は、そのような動物で大部分が枯渇し、6〜8 gmの持続レベルが枯渇しています。ヘモグロビンパーセントおよび4〜5 gm。パーセントの血漿タンパク質は、かなりの期間維持できます。二重枯渇の刺激は、体が最大限の保全ですべてのタンパク質建築材料を使用するように駆り立てます。これは、食物および体のタンパク質の重度の生物学的検査を表しており、そのアッセイ値には重要なものがなければなりません。これらの実験でこの生物学的検査で測定されたカゼインは、最高の食物タンパク質の中に十分に立ちます。血漿タンパク質のヘモグロビンの比率は約40〜50%であり、これらの犬がほとんどの食事で約2 gmで生成するという事実を強調しています。ヘモグロビンから1 gm。血漿タンパク質。ヘモグロビン産生に対するこの好みの理由はあいまいです。循環ヘモグロビンの質量は、この程度の貧血でも大きく、ヘモグロビンのライフサイクルは血漿タンパク質のライフサイクルよりもはるかに長いです。卵タンパク質、卵アルブミン、およびラクトアルブミンはすべて、カゼインと比較して、より多くの血漿タンパク質とヘモグロビンの産生を支持しています。血漿タンパク質とヘモグロビン比が増加し、場合によっては100%を超えます。カゼイン消化またはいくつかのアミノ酸の上記のタンパク質のサプリメントは、カゼインの標準である反応に反応を返す可能性があります。卵タンパク質のサプリメントとしてのヒスチジンは、総血液タンパク質出力を増加させ、血漿タンパク質のヘモグロビンに対する比率をカゼインの比率にもたらします。牛肉の筋肉は他の極端に行き、最大4 gmまでの新しいヘモグロビン生産を支持します。ヘモグロビンから1 gm。血漿タンパク質A比25%。新しい血液タンパク質の総量が高い。カゼインと比較したラクターアルブミンは、総血液タンパク質の出力が低く、ヘモグロビン比70〜90%の血漿タンパク質が示されています。アミノ酸サプリメントはあまり効果的ではありません。構造についてはPDFを参照してください。フィブリンは、これらの実験ではカゼインのような優れた食物タンパク質です。これらの5週間にわたって供給されると、血液フィブリノーゲンの持続的な増加を引き起こします。投与された用量の葉酸は、さまざまな食事に対する予想される反応に影響を与えません。ピーナッツ粉は、新しいヘモグロビンと血漿タンパク質の生産のために非常に貧弱な食事です。カゼインと牛肉の小さなサプリメントは、血液タンパク質の出力が改善された有意な反応を示しています。大豆小麦粉は、血液タンパク質の適切な出力を伴う良好な反応と小麦グルテンを良好な反応に与えます。内臓製品はいくつかの多様性を示しています。牛肉の心臓は牛肉の筋肉ほど効果的ではありません。牛の脾臓、腎臓、および膵臓は良好な反応を与えますが、カゼインはそうではありません。豚の胃、牛肉の脳、子牛胸腺は平均を下回っています。血漿タンパク質とヘモグロビン比は、内臓産物を使用した実験で狭い範囲(40〜60%)を示しています。
Dogs with sustained anemia plus hypoproteinemia due to bleeding and a continuing low protein or protein-free diet containing abundant iron have been used in the present work to test food proteins and supplements as to their See PDF for Structure capacity to produce new hemoglobin and plasma proteins. The reserve stores of blood protein-producing materials are thus largely depleted in such animals and sustained levels of 6 to 8 gm. per cent hemoglobin and 4 to 5 gm. per cent plasma protein can be maintained for considerable periods of time. The stimulus of double depletion drives the body to use all protein building materials with the utmost conservation. This represents a severe biological test for food and body proteins and its assay value must have significance. Measured by this biological test in these experiments, casein stands well up among the best food proteins. The ratio of plasma protein to hemoglobin is about 40 to 50 per cent, which emphasizes the fact that these dogs produce on most diets about 2 gm. hemoglobin to 1 gm. plasma protein. The reason for this preference for hemoglobin production is obscure. The mass of circulating hemoglobin is greater even in this degree of anemia and the life cycle of hemoglobin is much longer than that of the plasma protein. Egg protein, egg albumin, and lactalbumin all favor the production of more plasma protein and less hemoglobin as compared with casein. The plasma protein to hemoglobin ratio is increased, sometimes above 100 per cent. Supplements to the above proteins of casein digests or several amino acids may return the response toward that which is standard for casein. Histidine as a supplement to egg protein increases the total blood protein output and brings the ratio of plasma protein to hemoglobin toward that of casein. Beef muscle goes to the other extreme and favors new hemoglobin production up to 4 gm. hemoglobin to 1 gm. plasma protein-a ratio of 25 per cent. The total amounts of new blood proteins are high. Lactalbumin as compared with casein shows a lower total blood protein output and a plasma protein to hemoglobin ratio of 70 to 90 per cent. Amino acid supplements are less effective. See PDF for Structure Fibrin is a good food protein in these experiments-much like casein. When fed over these 5 week periods it causes a sustained increase in blood fibrinogen. Folic acid in the doses given has no effect on the expected response to various diets. Peanut flour is a very poor diet for the production of new hemoglobin and plasma proteins. Small supplements of casein and beef show a significant response with improved output of blood proteins. Soy bean flour gives a poor response and wheat gluten a good response with adequate output of blood proteins. Visceral products show some variety. Beef heart is not as effective as beef muscle. Beef spleen, kidney, and pancreas give good responses but not up to casein. Pig stomach, beef brain, and calf thymus are below average. The plasma protein to hemoglobin ratio shows a narrow range (40 to 60 per cent) in experiments with visceral products.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。