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Journal of environmental pathology, toxicology and oncology : official organ of the International Society for Environmental Toxicology and Cancer19990101Vol.18issue(2)

抗腸膜、抗癌生物、および効果的な世界的な癌予防

,
PMID:15281219DOI:
文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Review
概要
Abstract

癌は、DNA反応性、遺伝毒性発がん物質による正常細胞の変換の最終的な結果であり、強化因子による変異細胞の成長促進です。作用のメカニズムは非常に明確であるため、遺伝毒性発がん物質と非毒性化学物質を区別することが重要です。それらの用量反応曲線、可逆性、および臓器特異性と種の特異性もまったく異なります。したがって、がんの因果関係と発達に関与する薬剤の作用様式には、慎重な分析が必要です。遺伝毒性発癌物質は変異原性、DNA付加物を形成し、野菜、果物、お茶の抗酸化物質が効果的に減少する可能性のあるヒドロキシラジカルの形成と不適切な過酸化反応を引き起こします。既知の癌の約35%はタバコの使用に関連しており、約55%が不適切な栄養習慣に関連しています。がん誘導は、(1)発がん物質の形成を回避し、(2)代謝活性化を減らす、または(3)解毒を増加させることで減少する可能性があります。栄養要因は、がん予防において大きな役割を果たします。野菜、果物、飲料、お茶は、発がん物質の活性化を防ぐため、または解毒を増やすための選択手段を提供します。特定の食品の塩漬けと漬物は、胃、おそらく食道に影響を与える直接的な変異体と発がん物質を生成します。したがって、塩の使用を制御し、野菜と果物の摂取量を増やすと、これらの疾患を防ぐことができます。タンパク質食品の揚げや焼き溶解は、結腸、乳房、前立腺、膵臓に影響を与えるヘテロサイクリックアミンを生成し、その形成は抗酸化物質によって減少します。複素環式アミンは、特定のシトクロムP450酵素とN-アセチルトランスフェラーゼによって活性成分に変換されます。タバコ特異的ニトロソアミンと多環式芳香族炭化水素は、特定の活性化と解毒プロセスを受けます。これらの反応は、野菜のケルセチン、茶中のポリフェノール、大豆のゲニスチンとダイジン、ブロッコリーのスルフォラファン、そのような保護食品の3-メチルインドールとイソチオシアネートなどの抗酸化物質によって制御されます。西洋の世界では、脂肪の種類と量は、遺伝毒性発がん物質の作用を修正するための特定の促進メカニズムを通じて動作する重要な役割を果たします。混合脂肪と油が消費されるほとんどの西側諸国では、カロリーの35〜40%の脂肪の総量が強力なプロモーターとして機能します。一方、イタリアとギリシャでは、モノ飽和オイルであるオリーブオイルが効果を促進せずにほぼ排他的に使用されているため、脂肪によるほとんどの強化が観察されます。また、地中海地域では、肉、主に子牛肉は、複素環式アミンを生成するまで茶色にされていません。小麦ブラン繊維は、便器と結腸癌および乳がんの促進剤を排除し、便器を排除します。したがって、癌の因果関係のメカニズムに関する知識の現在の基盤は、ほとんどの種類の癌を予防する効果的な方法であるが、がん制御の決定的な手段を提供します。

癌は、DNA反応性、遺伝毒性発がん物質による正常細胞の変換の最終的な結果であり、強化因子による変異細胞の成長促進です。作用のメカニズムは非常に明確であるため、遺伝毒性発がん物質と非毒性化学物質を区別することが重要です。それらの用量反応曲線、可逆性、および臓器特異性と種の特異性もまったく異なります。したがって、がんの因果関係と発達に関与する薬剤の作用様式には、慎重な分析が必要です。遺伝毒性発癌物質は変異原性、DNA付加物を形成し、野菜、果物、お茶の抗酸化物質が効果的に減少する可能性のあるヒドロキシラジカルの形成と不適切な過酸化反応を引き起こします。既知の癌の約35%はタバコの使用に関連しており、約55%が不適切な栄養習慣に関連しています。がん誘導は、(1)発がん物質の形成を回避し、(2)代謝活性化を減らす、または(3)解毒を増加させることで減少する可能性があります。栄養要因は、がん予防において大きな役割を果たします。野菜、果物、飲料、お茶は、発がん物質の活性化を防ぐため、または解毒を増やすための選択手段を提供します。特定の食品の塩漬けと漬物は、胃、おそらく食道に影響を与える直接的な変異体と発がん物質を生成します。したがって、塩の使用を制御し、野菜と果物の摂取量を増やすと、これらの疾患を防ぐことができます。タンパク質食品の揚げや焼き溶解は、結腸、乳房、前立腺、膵臓に影響を与えるヘテロサイクリックアミンを生成し、その形成は抗酸化物質によって減少します。複素環式アミンは、特定のシトクロムP450酵素とN-アセチルトランスフェラーゼによって活性成分に変換されます。タバコ特異的ニトロソアミンと多環式芳香族炭化水素は、特定の活性化と解毒プロセスを受けます。これらの反応は、野菜のケルセチン、茶中のポリフェノール、大豆のゲニスチンとダイジン、ブロッコリーのスルフォラファン、そのような保護食品の3-メチルインドールとイソチオシアネートなどの抗酸化物質によって制御されます。西洋の世界では、脂肪の種類と量は、遺伝毒性発がん物質の作用を修正するための特定の促進メカニズムを通じて動作する重要な役割を果たします。混合脂肪と油が消費されるほとんどの西側諸国では、カロリーの35〜40%の脂肪の総量が強力なプロモーターとして機能します。一方、イタリアとギリシャでは、モノ飽和オイルであるオリーブオイルが効果を促進せずにほぼ排他的に使用されているため、脂肪によるほとんどの強化が観察されます。また、地中海地域では、肉、主に子牛肉は、複素環式アミンを生成するまで茶色にされていません。小麦ブラン繊維は、便器と結腸癌および乳がんの促進剤を排除し、便器を排除します。したがって、癌の因果関係のメカニズムに関する知識の現在の基盤は、ほとんどの種類の癌を予防する効果的な方法であるが、がん制御の決定的な手段を提供します。

Cancer is the eventual outcome of the transformation of normal cells by DNA-reactive, genotoxic carcinogens and the growth promotion of mutated cells by enhancing factors. It is important to discriminate between genotoxic carcinogens and nongenotoxic chemicals because their mechanisms of action are quite distinct. Their dose-response curves, reversibility, and organ- and species-specificity are also quite distinct. Thus, the mode of action of agents involved in cancer causation and development needs careful analysis. Genotoxic carcinogens are mutagenic, form DNA adducts, and lead to the formation of hydroxy radicals and inappropriate peroxidation reactions that the antioxidants in vegetables, fruits, and tea can effectively decrease. About 35% of known cancers are associated with tobacco use and about 55% with inappropriate nutritional habits. Cancer induction can be decreased by (1) avoiding the formation of carcinogens, (2) reducing their metabolic activation, or (3) increasing their detoxification. Nutritional factors play a major role in cancer prevention. Vegetables, fruits, and the beverage, tea, provide select means to prevent activation of carcinogens or to increase their detoxification. Salting and pickling of certain foods generate direct-acting mutagens and carcinogens that affect the stomach and probably the esophagus. Thus, controlling salt use and increasing vegetable and fruit intake can prevent these diseases. Frying and broiling protein foods generate heterocyclic amines that affect the colon, breast, prostate, and pancreas, and their formation is decreased by antioxidants. Heterocyclic amines are converted to reactive components by specific cytochrome P450 enzymes and N-acetyltransferases. The tobacco-specific nitrosamines and polycyclic aromatic hydrocarbons undergo specific activation and detoxification processes. These reactions are controlled by antioxidants such as quercetin in vegetables, polyphenols in tea, genistein and daidzin in soy, sulforaphane in broccoli, and 3-methylindole and isothiocyanates in such protective foods. In the Western world, the type and amount of fat play a critical role that operates through specific promoting mechanisms to modify the action of genotoxic carcinogens. In most Western countries where mixed fats and oils are consumed, the total amount of fat at 35 to 40% of calories acts as a powerful promoter. On the other hand, in Italy and Greece, where the monounsaturated oil, olive oil, is used almost exclusively without promoting effect, little enhancement by fat is observed. Also, in the Mediterranean region, meats, mainly veal, are not browned to the point of generating heterocyclic amines. Wheat bran fiber increases stool bulk and eliminates carcinogens and the promoters of colon and breast cancers. Thus, the current base of knowledge on the mechanisms of cancer causation provides effective ways of preventing most types of cancer, the definitive means of cancer control.

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