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酵母可溶性の無機ピロスホスファターゼでは、PP(I)加水分解中に放出される熱は、培地のKCl濃度に関係なく-6.3 kcal/molでした。コーン液胞の膜結合ピロホスファターゼを使用すると、放出される熱は、培地のKCl濃度に応じて-23.5から-7.5 kcal/molの間で変化します。このデータは、酵素が仕事に使用される区画と熱に変換される分数を決定するような方法で、リン酸化合物の加水分解に由来するエネルギーを処理できるという提案を支持しています。
酵母可溶性の無機ピロスホスファターゼでは、PP(I)加水分解中に放出される熱は、培地のKCl濃度に関係なく-6.3 kcal/molでした。コーン液胞の膜結合ピロホスファターゼを使用すると、放出される熱は、培地のKCl濃度に応じて-23.5から-7.5 kcal/molの間で変化します。このデータは、酵素が仕事に使用される区画と熱に変換される分数を決定するような方法で、リン酸化合物の加水分解に由来するエネルギーを処理できるという提案を支持しています。
With yeast-soluble inorganic pyrophosphatase, the heat released during PP(i) hydrolysis was -6.3 kcal/mol regardless of the KCl concentration in the medium. With the membrane-bound pyrophosphatase of corn vacuoles, the heat released varies between -23.5 and -7.5 kcal/mol depending on the KCl concentration in the medium and whether or not a H(+) gradient is formed across the vacuole membranes. The data support the proposal that enzymes are able to handle the energy derived from phosphate compound hydrolysis in such a way as to determine the parcel that is used for work and the fraction that is converted into heat.
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