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Organic letters2004Sep16Vol.6issue(19)

OSO4-NAIO4によるオレフィンの酸化的切断のための改善された手順

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

[反応:テキストを参照] OSO(4)-NAIO(4)によるオレフィンの酸化的切断は、サイド製品の形成により低収量に苦しむことがあります。2,6-ルチジンを添加すると、副反応を抑制し、この古典的な反応の収率を劇的に改善できることがわかっています。

[反応:テキストを参照] OSO(4)-NAIO(4)によるオレフィンの酸化的切断は、サイド製品の形成により低収量に苦しむことがあります。2,6-ルチジンを添加すると、副反応を抑制し、この古典的な反応の収率を劇的に改善できることがわかっています。

[reaction: see text] Oxidative cleavage of olefins by OsO(4)-NaIO(4) sometimes suffers from low yields due to the formation of side products. It is found that the addition of 2,6-lutidine can suppress the side reactions and dramatically improve the yield of this classic reaction.

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