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背景:タバコを「軽い」または「軽度」とラベル付けすることは、カナダの歴史の中で最大のマーケティング詐欺の1つであると主張されています。おそらく、そのようなラベル付けは、これらの種類のタバコが「通常の」タバコよりも有害ではないことを意味します。カナダでは、「参照食品」から25%減少し、還元されている成分が明確に識別される場合(例:脂肪の光)、食品に「光」とラベル付けできます。ただし、タバコのラベル付けはこれらの規制に準拠していません。一部のタバコ構成要素が25%の削減基準を満たしているかどうかを調べるために、6種類の「軽い」タバコの41の毒性および/または発がん性煙成分の収量を、「通常の」タバコの収量と比較しました。カナダの最も人気のある2つのブランド、デュモーリエとプレーヤーからタバコを選択しました。 方法:Imperial Tobacco Canadaが提供し、ブリティッシュコロンビア州政府によって一般に公開されたデータのセットを使用して、違いのより厳格な評価を提供するように設計された実験室プロトコル(修正ISO)で測定された利回りを比較しました。たばこの種類と、従来のプロトコル(標準ISO)よりも喫煙者の潜在的な煙の摂取量のより正確な評価。 調査結果:6種類すべての「軽い」タバコで、ニコチンの収量は平均5%(範囲:1%から13%)高くなりました。25%の削減基準は、TARの収量に関するさまざまな「軽い」タバコについては満たされていません。テストされたすべてのタバコについて、TARの収量は平均で16%(範囲:5%から22%)だけ減少しました。一酸化炭素(CO)の場合、プレーヤーのレギュラーと比較して、プレーヤーの滑らかな光のみが25%を超える(30%)でした。逆に、Du Maurier Regularと比較して、Du Maurier LightsのCOの収量は24%高かった。他の煙成分に関しては、大多数(75%)は「軽い」タバコで25%以上減少し、収量のかなりの割合で減少しませんでした(例:アクリロニトリル、ベンゼン、クロム、M+Pクレソール、水銀、ニッケル、トルエン)は、これらの種類のタバコで大きかった。ホルムアルデヒド、クロトンアルデヒド、1-アミノナフタレン、およびプロプロリオノアルデヒドの収量のみが、あらゆる種類の「軽い」タバコで体系的に減少しました。 結論:この研究で調査された6種類の「軽い」タバコは、煙の収穫量で「通常の」タバコとは大幅に違いはありません。修正されたISOプロトコルは、あらゆる種類のタバコで潜在的な煙収量をより有効に比較するために実装されるべきであり、このプロトコルに基づくラベル付けを促進する必要があると主張します。
背景:タバコを「軽い」または「軽度」とラベル付けすることは、カナダの歴史の中で最大のマーケティング詐欺の1つであると主張されています。おそらく、そのようなラベル付けは、これらの種類のタバコが「通常の」タバコよりも有害ではないことを意味します。カナダでは、「参照食品」から25%減少し、還元されている成分が明確に識別される場合(例:脂肪の光)、食品に「光」とラベル付けできます。ただし、タバコのラベル付けはこれらの規制に準拠していません。一部のタバコ構成要素が25%の削減基準を満たしているかどうかを調べるために、6種類の「軽い」タバコの41の毒性および/または発がん性煙成分の収量を、「通常の」タバコの収量と比較しました。カナダの最も人気のある2つのブランド、デュモーリエとプレーヤーからタバコを選択しました。 方法:Imperial Tobacco Canadaが提供し、ブリティッシュコロンビア州政府によって一般に公開されたデータのセットを使用して、違いのより厳格な評価を提供するように設計された実験室プロトコル(修正ISO)で測定された利回りを比較しました。たばこの種類と、従来のプロトコル(標準ISO)よりも喫煙者の潜在的な煙の摂取量のより正確な評価。 調査結果:6種類すべての「軽い」タバコで、ニコチンの収量は平均5%(範囲:1%から13%)高くなりました。25%の削減基準は、TARの収量に関するさまざまな「軽い」タバコについては満たされていません。テストされたすべてのタバコについて、TARの収量は平均で16%(範囲:5%から22%)だけ減少しました。一酸化炭素(CO)の場合、プレーヤーのレギュラーと比較して、プレーヤーの滑らかな光のみが25%を超える(30%)でした。逆に、Du Maurier Regularと比較して、Du Maurier LightsのCOの収量は24%高かった。他の煙成分に関しては、大多数(75%)は「軽い」タバコで25%以上減少し、収量のかなりの割合で減少しませんでした(例:アクリロニトリル、ベンゼン、クロム、M+Pクレソール、水銀、ニッケル、トルエン)は、これらの種類のタバコで大きかった。ホルムアルデヒド、クロトンアルデヒド、1-アミノナフタレン、およびプロプロリオノアルデヒドの収量のみが、あらゆる種類の「軽い」タバコで体系的に減少しました。 結論:この研究で調査された6種類の「軽い」タバコは、煙の収穫量で「通常の」タバコとは大幅に違いはありません。修正されたISOプロトコルは、あらゆる種類のタバコで潜在的な煙収量をより有効に比較するために実装されるべきであり、このプロトコルに基づくラベル付けを促進する必要があると主張します。
BACKGROUND: Labelling cigarettes as "light" or "mild" is claimed to be one of the biggest marketing scams in Canadian history. Arguably, such labelling implies that these varieties of cigarettes are less harmful than "regular" cigarettes. In Canada, a food product can be labelled "light" if there is a 25% reduction from the "reference food" and if the constituent being reduced is clearly identified (e.g., light in fat). Cigarette labelling does not comply with these regulations, however. To examine whether or not some tobacco constituents meet the 25% reduction criterion, we compared yields of 41 toxic and/or carcinogenic smoke constituents in six varieties of "light" cigarettes to the yields of "regular" cigarettes. We selected cigarettes from the two most popular Canadian brands, Du Maurier and Players. METHODS: Using a set of data provided by Imperial Tobacco Canada and made available to the public by the Government of British Columbia, we compared yields measured under a laboratory protocol (modified ISO) that was designed to provide a more rigorous evaluation of the differences between varieties of cigarettes and a more accurate assessment of smokers' potential smoke intake than the traditional protocol (standard ISO). FINDINGS: For all six varieties of "light" cigarettes, the yields of nicotine were higher by an average of 5% (range: 1% to 13%). The 25% reduction criterion was not met for any variety of "light" cigarettes concerning yields of tar. For all cigarettes tested, yields of tar were reduced on average by only 16% (range: 5% to 22%). For carbon monoxide (CO), only Player's Smooth Light had an over 25% reduction (30%) compared with Player's Regular. Conversely, yield of CO was 24% higher for Du Maurier Lights compared with Du Maurier Regular. As for the other smoke constituents, the majority (75%) were not reduced by 25% or more in "light" cigarettes, and a sizeable proportion of yields (e.g., acrylonitrile, benzene, chromium, m+p cresol, mercury, nickel, toluene) were larger in these varieties of cigarettes. Only yields of formaldehyde, crotonaldehyde, 1-aminonaphtalene, and proprionaldehyde were systematically reduced in all varieties of "light" cigarettes. CONCLUSION: The six varieties of "light" cigarettes examined in this study do not differ substantially from "regular" cigarettes in terms of smoke yields. We argue that the modified ISO protocol should be implemented for a more valid comparison of potential smoke yields in all varieties of cigarettes and that labelling based on this protocol should be promoted.
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