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The Journal of nutrition2006Jan01Vol.136issue(1)

紅茶ではなくコーヒーの消費は、閉経前乳がんのリスクの低下に関連しています

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

カフェインは、乳がんの可能な危険因子として示唆されており、潜在的に良性乳房疾患の発症を促進する効果を介して示唆されています。ただし、コーヒーと紅茶にはポリフェノールも含まれており、抗癌性特性を示します。乳がんの病因におけるコーヒー、カフェイン入りコーヒー、紅茶の役割を評価するために、病院ベースの症例対照研究が実施されました。研究参加者には、原発性乳がんの1932件の症例と、非腫瘍状態のある1895年の病院コントロールが含まれていました。すべての参加者は、包括的な疫学的アンケートに記入しました。閉経前の女性の間では、通常のコーヒーの消費は乳がんリスクの線形減少と関連していた(トレンドのPのP)。> OR = 4カップ/Dの消費者は、40%のリスク低下を経験しました(オッズ比= 0.62、95%CI 0.39-0.98)。紅茶は脱と乳がんのリスクと乳がんのリスクと乳がんのリスクの間に明確な関連性は認められませんでしたが、紅茶は小葉組織学の症例のサブサンプルに固有の保護効果と関連していました。閉経後の女性の間では、乳がんのリスクはコーヒー、紅茶、またはカフェイン入りのコーヒーの消費とは関係ありませんでした。閉経後の女性の結果は、組織学的サブタイプによって違いはありませんでした。私たちの調査結果は、閉経後乳がんリスクではなく、閉経前の摂取量に対するコーヒー摂取の保護効果をサポートしています。これらの調査結果を確認するために、さらなる研究が必要です。

カフェインは、乳がんの可能な危険因子として示唆されており、潜在的に良性乳房疾患の発症を促進する効果を介して示唆されています。ただし、コーヒーと紅茶にはポリフェノールも含まれており、抗癌性特性を示します。乳がんの病因におけるコーヒー、カフェイン入りコーヒー、紅茶の役割を評価するために、病院ベースの症例対照研究が実施されました。研究参加者には、原発性乳がんの1932件の症例と、非腫瘍状態のある1895年の病院コントロールが含まれていました。すべての参加者は、包括的な疫学的アンケートに記入しました。閉経前の女性の間では、通常のコーヒーの消費は乳がんリスクの線形減少と関連していた(トレンドのPのP)。> OR = 4カップ/Dの消費者は、40%のリスク低下を経験しました(オッズ比= 0.62、95%CI 0.39-0.98)。紅茶は脱と乳がんのリスクと乳がんのリスクと乳がんのリスクの間に明確な関連性は認められませんでしたが、紅茶は小葉組織学の症例のサブサンプルに固有の保護効果と関連していました。閉経後の女性の間では、乳がんのリスクはコーヒー、紅茶、またはカフェイン入りのコーヒーの消費とは関係ありませんでした。閉経後の女性の結果は、組織学的サブタイプによって違いはありませんでした。私たちの調査結果は、閉経後乳がんリスクではなく、閉経前の摂取量に対するコーヒー摂取の保護効果をサポートしています。これらの調査結果を確認するために、さらなる研究が必要です。

Caffeine has been suggested as a possible risk factor for breast cancer, potentially through its effect of facilitating the development of benign breast disease. However, coffee and tea also contain polyphenols, which exhibit anticarcinogenic properties. A hospital-based, case-control study was conducted to evaluate the role of coffee, decaffeinated coffee, and black tea in breast cancer etiology. Study participants included 1932 cases with primary, incident breast cancer and 1895 hospital controls with nonneoplastic conditions. All participants completed a comprehensive epidemiological questionnaire. Among premenopausal women, consumption of regular coffee was associated with linear declines in breast cancer risk (P for trend = 0.03); consumers of >or=4 cups/d experienced a 40% risk reduction (odds ratio = 0.62, 95% CI 0.39-0.98). No clear associations between intake of black tea or decaffeinated coffee and breast cancer risk were noted among premenopausal women, although black tea was associated with a protective effect unique to a subsample of cases with lobular histology. Among postmenopausal women, breast cancer risk was not associated with consumption of coffee, tea, or decaffeinated coffee. Results among postmenopausal women did not differ by histologic subtype. Our findings support a protective effect of coffee intake on premenopausal, but not postmenopausal breast cancer risk. Further studies are warranted to confirm these findings.

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