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砂糖と可溶性固体の含有量とインバーターゼ(EC 3.2.1.26)、スクロースシンターゼ(EC 2.4.1.13)、およびスクロースリン酸シンターゼ(EC 2.4.1.14)酵素活性は、トマト(リコペルシコンエスケルントゥムミル)およびフルーツ発達全体で測定されました。グリーンフルーツ種Lycopersicon peruvianum。L. peruvianumの果実は、L。sculentumの特徴であるヘキソースの蓄積とは対照的に、主にショ糖を蓄積しました。熟したL. peruvianumフルーツの可溶性固形物の割合は、L。asculentumに存在する2倍以上であり、主にL. peruvianumに蓄積された高レベルのショ糖に起因していました。低レベルのインバーターゼおよびショ糖シンターゼ活性は、L。peruianumの有意なショ糖の蓄積と貯蔵の期間と関連していた。ショ糖蓄積フルーツにおける果物発達の後期段階では、ショ糖蓄積速度とは一致していなかったが、スクロース蓄積速度とは一致していなかった。
砂糖と可溶性固体の含有量とインバーターゼ(EC 3.2.1.26)、スクロースシンターゼ(EC 2.4.1.13)、およびスクロースリン酸シンターゼ(EC 2.4.1.14)酵素活性は、トマト(リコペルシコンエスケルントゥムミル)およびフルーツ発達全体で測定されました。グリーンフルーツ種Lycopersicon peruvianum。L. peruvianumの果実は、L。sculentumの特徴であるヘキソースの蓄積とは対照的に、主にショ糖を蓄積しました。熟したL. peruvianumフルーツの可溶性固形物の割合は、L。asculentumに存在する2倍以上であり、主にL. peruvianumに蓄積された高レベルのショ糖に起因していました。低レベルのインバーターゼおよびショ糖シンターゼ活性は、L。peruianumの有意なショ糖の蓄積と貯蔵の期間と関連していた。ショ糖蓄積フルーツにおける果物発達の後期段階では、ショ糖蓄積速度とは一致していなかったが、スクロース蓄積速度とは一致していなかった。
Sugar and soluble solids content and invertase (EC 3.2.1.26), sucrose synthase (EC 2.4.1.13), and sucrose phosphate synthase (EC 2.4.1.14) enzyme activities were measured throughout fruit development in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) and the green fruited species Lycopersicon peruvianum. Fruit of L. peruvianum accumulated predominantly sucrose, in contrast with hexose accumulation, which is characteristic of L. esculentum. The percentage of soluble solids in ripe L. peruvianum fruit was more than twice that present in L. esculentum and attributed primarily to the high level of sucrose accumulated in L. peruvianum. Low levels of invertase and sucrose synthase activity were associated with the period of significant sucrose accumulation and storage in L. peruvianum. Increased sucrose phosphate synthase activity was observed during the latter stages of fruit development in sucrose-accumulating fruit but was not coincident with maximum rates of sucrose accumulation.
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