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ニンニクとニンニクの抽出物は、抗酸化活性を通じて、体内のフリーラジカル損傷に対する保護を提供することが報告されています。この研究では、化学合成または精製によって調製された4つの主要な化学クラス、アリイン、アリルシステイン、アリルジスルフィド、アリシンを表すニンニク化合物の抗酸化特性を調査しました。アリインはスーパーオキシドを除去しましたが、アリルシステインとアリルジスルフィドはスーパーオキシドと反応しませんでした。アリシンは、おそらくチオール交換メカニズムを介して、キサンチン/キサンチンオキシダーゼ系によるスーパーオキシドの形成を抑制しました。アリイン、アリルシステイン、およびアリルジスルフィドはすべて、ヒドロキシルラジカルを除去しました。デオキシリボース競合アッセイに基づいて計算された速度定数は、それぞれ1.4-1.7 x 10(10)、2.1-2.2 x 10(9)、および0.7-1.5 x 10(10)m(1)秒(1)でした。以前の報告とは反対に、アリシンはこの研究でヒドロキシルラジカル除去活性を示さなかった。アリイン、アリシン、およびアリルシステインは、誘発性ミクロソーム脂質過酸化を防止しませんでしたが、アリインとアリルシステインの両方はヒドロキシルスカベンジャーであり、アリルジスルフィドは脂質過酸化末端でした。要約すると、我々の発見は、アリルジスルフィド、アリイン、アリシン、およびアリルシステインが、フリーラジカル損傷に対する保護化合物として抗酸化活性の異なるパターンを示すことを示しました。
ニンニクとニンニクの抽出物は、抗酸化活性を通じて、体内のフリーラジカル損傷に対する保護を提供することが報告されています。この研究では、化学合成または精製によって調製された4つの主要な化学クラス、アリイン、アリルシステイン、アリルジスルフィド、アリシンを表すニンニク化合物の抗酸化特性を調査しました。アリインはスーパーオキシドを除去しましたが、アリルシステインとアリルジスルフィドはスーパーオキシドと反応しませんでした。アリシンは、おそらくチオール交換メカニズムを介して、キサンチン/キサンチンオキシダーゼ系によるスーパーオキシドの形成を抑制しました。アリイン、アリルシステイン、およびアリルジスルフィドはすべて、ヒドロキシルラジカルを除去しました。デオキシリボース競合アッセイに基づいて計算された速度定数は、それぞれ1.4-1.7 x 10(10)、2.1-2.2 x 10(9)、および0.7-1.5 x 10(10)m(1)秒(1)でした。以前の報告とは反対に、アリシンはこの研究でヒドロキシルラジカル除去活性を示さなかった。アリイン、アリシン、およびアリルシステインは、誘発性ミクロソーム脂質過酸化を防止しませんでしたが、アリインとアリルシステインの両方はヒドロキシルスカベンジャーであり、アリルジスルフィドは脂質過酸化末端でした。要約すると、我々の発見は、アリルジスルフィド、アリイン、アリシン、およびアリルシステインが、フリーラジカル損傷に対する保護化合物として抗酸化活性の異なるパターンを示すことを示しました。
Garlic and garlic extracts, through their antioxidant activities, have been reported to provide protection against free radical damage in the body. This study investigated antioxidant properties of garlic compounds representing the four main chemical classes, alliin, allyl cysteine, allyl disulfide, and allicin, prepared by chemical synthesis or purification. Alliin scavenged superoxide, while allyl cysteine and allyl disulfide did not react with superoxide. Allicin suppressed the formation of superoxide by the xanthine/xanthine oxidase system, probably via a thiol exchange mechanism. Alliin, allyl cysteine, and allyl disulfide all scavenged hydroxyl radicals; the rate constants calculated based on deoxyribose competitive assay were 1.4-1.7 x 10(10), 2.1-2.2 x 10(9), and 0.7-1.5 x 10(10) M (1) second(1), respectively. Contrary to previous reports, allicin did not exhibit hydroxyl radical scavenging activity in this study. Alliin, allicin, and allyl cysteine did not prevent induced microsomal lipid peroxidation, but both alliin and allyl cysteine were hydroxyl scavengers, and allyl disulfide was a lipid peroxidation terminator. In summary, our findings indicated that allyl disulfide, alliin, allicin, and allyl cysteine exhibit different patterns of antioxidant activities as protective compounds against free radical damage.
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