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水性中のマルトース二糖(4-O-alpha-d-グルコピラノシル-D-グルコピラノース)におけるアルファ(1-> 4) - グリコシド結合のPHIおよびPSI二面角についての回転の平均力表面のポテンシャルを提示します。解決。マルトースの真空と溶液の自由エネルギー表面の比較は、水の主要な効果がアルファの回転自由度の増加であることを示しています。同様に、低エネルギーPHI、PSI立体構造の範囲の拡大。したがって、この自由エネルギー分析は、アルファ(1-> 4)結合多糖類と炭水化物メガネに対する水の影響の熱力学的および立体構造の根拠を提供します。
水性中のマルトース二糖(4-O-alpha-d-グルコピラノシル-D-グルコピラノース)におけるアルファ(1-> 4) - グリコシド結合のPHIおよびPSI二面角についての回転の平均力表面のポテンシャルを提示します。解決。マルトースの真空と溶液の自由エネルギー表面の比較は、水の主要な効果がアルファの回転自由度の増加であることを示しています。同様に、低エネルギーPHI、PSI立体構造の範囲の拡大。したがって、この自由エネルギー分析は、アルファ(1-> 4)結合多糖類と炭水化物メガネに対する水の影響の熱力学的および立体構造の根拠を提供します。
We present a potential of mean force surface for rotation about phi and psi dihedral angles of the alpha(1 --> 4)-glycosidic linkage in the maltose disaccharide (4-O-alpha-d-glucopyranosyl-d-glucopyranose) in aqueous solution. Comparison of the vacuum and solution free energy surfaces for maltose shows the principal effects of water to be an increase in the rotational freedom of the alpha(1 --> 4) linkage brought about by lowering the energy barrier for syn to anti conformational changes as well as expansion of the range of low-energy phi,psi conformations. This free energy analysis thus provides a thermodynamic and conformational rationale for the effects of water on alpha(1 --> 4)-linked polysaccharides and carbohydrate glasses.
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