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イソチオシアネート、スルフォラファンは、アブラナ野菜の癌防止効果に関与しています。ブロッコリーが消費されると、スルフォラファンは、植物ミロシナーゼおよび/または結腸微生物叢によるグルコラファニンの加水分解から放出されます。イソチオシアネートの取り込みに対する食事組成とブロッコリーを調整する期間の影響を、設計された実験で調査しました。ボランティア(n 12)は、牛肉の有無にかかわらず、それぞれ150 gの軽く調理されたブロッコリー(2.0分)または完全に調理されたブロッコリー(5.5分の電子レンジ)、またはブロッコリー種子抽出物とともに食事を提供されました。彼らは、各食事で事前に形成されたアリルイソチオシアネート(AITC)を含む3 gのマスタードを受け取りました。それぞれAITCとスルフォラファンの生産のバイオマーカーであるAllyl(AMA)およびSulforaphane(SFMA)メルカプトゥーラ酸の尿中出力は、食事消費後24時間測定しました。in vivoでのスルフォラファンの推定収量は、完全に調理されたブロッコリーよりも軽く調理されたブロッコリーの消費後、約3倍高かった。マスタードからのAITCの吸収は、肉を含む代替品と比較して、肉を含む食事の消費後、約1.3倍高くなりました。食事マトリックスは、ブロッコリーのSFMAとしてのグルコラファニンの加水分解とその排泄に有意に影響しませんでした。イソチオシアネートは、in vivoでのグルコシノレートの加水分解から生成後ではなく、事前に形成された場合、食事マトリックスと大幅に相互作用する可能性があります。in vivoでのイソチオシアネートの生産に対する主な影響は、食事マトリックスの効果ではなく、アブラナ野菜が調理される方法です。
イソチオシアネート、スルフォラファンは、アブラナ野菜の癌防止効果に関与しています。ブロッコリーが消費されると、スルフォラファンは、植物ミロシナーゼおよび/または結腸微生物叢によるグルコラファニンの加水分解から放出されます。イソチオシアネートの取り込みに対する食事組成とブロッコリーを調整する期間の影響を、設計された実験で調査しました。ボランティア(n 12)は、牛肉の有無にかかわらず、それぞれ150 gの軽く調理されたブロッコリー(2.0分)または完全に調理されたブロッコリー(5.5分の電子レンジ)、またはブロッコリー種子抽出物とともに食事を提供されました。彼らは、各食事で事前に形成されたアリルイソチオシアネート(AITC)を含む3 gのマスタードを受け取りました。それぞれAITCとスルフォラファンの生産のバイオマーカーであるAllyl(AMA)およびSulforaphane(SFMA)メルカプトゥーラ酸の尿中出力は、食事消費後24時間測定しました。in vivoでのスルフォラファンの推定収量は、完全に調理されたブロッコリーよりも軽く調理されたブロッコリーの消費後、約3倍高かった。マスタードからのAITCの吸収は、肉を含む代替品と比較して、肉を含む食事の消費後、約1.3倍高くなりました。食事マトリックスは、ブロッコリーのSFMAとしてのグルコラファニンの加水分解とその排泄に有意に影響しませんでした。イソチオシアネートは、in vivoでのグルコシノレートの加水分解から生成後ではなく、事前に形成された場合、食事マトリックスと大幅に相互作用する可能性があります。in vivoでのイソチオシアネートの生産に対する主な影響は、食事マトリックスの効果ではなく、アブラナ野菜が調理される方法です。
The isothiocyanate, sulforaphane, has been implicated in the cancer-protective effects of brassica vegetables. When broccoli is consumed, sulforaphane is released from hydrolysis of glucoraphanin by plant myrosinase and/or colonic microbiota. The influence of meal composition and broccoli-cooking duration on isothiocyanate uptake was investigated in a designed experiment. Volunteers (n 12) were each offered a meal, with or without beef, together with 150 g lightly cooked broccoli (microwaved 2.0 min) or fully cooked broccoli (microwaved 5.5 min), or a broccoli seed extract. They received 3 g mustard containing pre-formed allyl isothiocyanate (AITC) with each meal. Urinary output of allyl (AMA) and sulforaphane (SFMA) mercapturic acids, the biomarkers of production of AITC and sulforaphane respectively, were measured for 24 h after meal consumption. The estimated yield of sulforaphane in vivo was about 3-fold higher after consumption of lightly cooked broccoli than fully cooked broccoli. Absorption of AITC from mustard was about 1.3-fold higher following consumption of the meat-containing meal compared with the non meat-containing alternative. The meal matrix did not significantly influence the hydrolysis of glucoraphanin and its excretion as SFMA from broccoli. Isothiocyanates may interact with the meal matrix to a greater extent if they are ingested pre-formed rather than after their production from hydrolysis of glucosinolates in vivo. The main influence on the production of isothiocyanates in vivo is the way in which brassica vegetables are cooked, rather than the effect of the meal matrix.
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