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The American journal of clinical nutrition2007May01Vol.85issue(5)

ヒスタミンおよびヒスタミン不耐性

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Review
概要
Abstract

ヒスタミン不耐性は、蓄積されたヒスタミンの不均衡とヒスタミン分解能力に起因します。ヒスタミンは、多くの食品でさまざまな程度に発生する生体アミンです。健康な人では、食事性ヒスタミンはアミンオキシダーゼによって急速に解毒することができますが、アミンオキシダーゼ活性が低い人はヒスタミン毒性のリスクがあります。ジアミンオキシダーゼ(DAO)は、摂取されたヒスタミンの代謝の主な酵素です。分泌タンパク質として機能する場合、DAOはメディエーター放出後に細胞外ヒスタミンを除去する原因である可能性があることが提案されています。逆に、ヒスタミンN-メチルトランスフェラーゼは、ヒスタミンを不活性化する他の重要な酵素であるヒスタミンは、細胞の細胞内空間でのみヒスタミンを変換できるサイトゾルタンパク質です。DAO活性の低下と結果として生じるヒスタミン過剰に基づくヒスタミン分解の障害は、アレルギー反応を模倣する多くの症状を引き起こす可能性があります。ヒスタミンに富む食物またはヒスタミンまたはブロックDAOを放出するアルコールまたは薬物の摂取は、下痢、頭痛、鼻腔継続症状、喘息、低血圧、不整脈、ur麻疹、洗浄、洗浄、およびヒスタミン耐性患者のその他の状態を引き起こす可能性があります。症状は、ヒスタミンを含まない食事によって減少するか、抗ヒスタミン薬によって排除される可能性があります。しかし、症状の多面的な性質のため、ヒスタミン不耐性の存在は過小評価されており、二重盲検プラセボ対照挑発に基づくさらなる研究が必要です。上記の症状が対応する物質によって引き起こされ、アレルギーまたは内部障害の否定的な診断を受けた患者では、ヒスタミン不耐性は根本的な病態力学と見なされるべきです。

ヒスタミン不耐性は、蓄積されたヒスタミンの不均衡とヒスタミン分解能力に起因します。ヒスタミンは、多くの食品でさまざまな程度に発生する生体アミンです。健康な人では、食事性ヒスタミンはアミンオキシダーゼによって急速に解毒することができますが、アミンオキシダーゼ活性が低い人はヒスタミン毒性のリスクがあります。ジアミンオキシダーゼ(DAO)は、摂取されたヒスタミンの代謝の主な酵素です。分泌タンパク質として機能する場合、DAOはメディエーター放出後に細胞外ヒスタミンを除去する原因である可能性があることが提案されています。逆に、ヒスタミンN-メチルトランスフェラーゼは、ヒスタミンを不活性化する他の重要な酵素であるヒスタミンは、細胞の細胞内空間でのみヒスタミンを変換できるサイトゾルタンパク質です。DAO活性の低下と結果として生じるヒスタミン過剰に基づくヒスタミン分解の障害は、アレルギー反応を模倣する多くの症状を引き起こす可能性があります。ヒスタミンに富む食物またはヒスタミンまたはブロックDAOを放出するアルコールまたは薬物の摂取は、下痢、頭痛、鼻腔継続症状、喘息、低血圧、不整脈、ur麻疹、洗浄、洗浄、およびヒスタミン耐性患者のその他の状態を引き起こす可能性があります。症状は、ヒスタミンを含まない食事によって減少するか、抗ヒスタミン薬によって排除される可能性があります。しかし、症状の多面的な性質のため、ヒスタミン不耐性の存在は過小評価されており、二重盲検プラセボ対照挑発に基づくさらなる研究が必要です。上記の症状が対応する物質によって引き起こされ、アレルギーまたは内部障害の否定的な診断を受けた患者では、ヒスタミン不耐性は根本的な病態力学と見なされるべきです。

Histamine intolerance results from a disequilibrium of accumulated histamine and the capacity for histamine degradation. Histamine is a biogenic amine that occurs to various degrees in many foods. In healthy persons, dietary histamine can be rapidly detoxified by amine oxidases, whereas persons with low amine oxidase activity are at risk of histamine toxicity. Diamine oxidase (DAO) is the main enzyme for the metabolism of ingested histamine. It has been proposed that DAO, when functioning as a secretory protein, may be responsible for scavenging extracellular histamine after mediator release. Conversely, histamine N-methyltransferase, the other important enzyme inactivating histamine, is a cytosolic protein that can convert histamine only in the intracellular space of cells. An impaired histamine degradation based on reduced DAO activity and the resulting histamine excess may cause numerous symptoms mimicking an allergic reaction. The ingestion of histamine-rich food or of alcohol or drugs that release histamine or block DAO may provoke diarrhea, headache, rhinoconjunctival symptoms, asthma, hypotension, arrhythmia, urticaria, pruritus, flushing, and other conditions in patients with histamine intolerance. Symptoms can be reduced by a histamine-free diet or be eliminated by antihistamines. However, because of the multifaceted nature of the symptoms, the existence of histamine intolerance has been underestimated, and further studies based on double-blind, placebo-controlled provocations are needed. In patients in whom the abovementioned symptoms are triggered by the corresponding substances and who have a negative diagnosis of allergy or internal disorders, histamine intolerance should be considered as an underlying pathomechanism.

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