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世界中で、多くの人々がカロリー摂取量を減らす目的で人工甘味料(AS)を使用しています。これらの分子で最も顕著に使用されているのは、サッカリン、アスパルテーム(Nutrasweet)、Acesulfame-K、およびシクラメートが含まれます。彼らが提供するカロリーの利点にもかかわらず、彼らの使用における重要な懸念の1つは、感覚レベルで苦いおよび/または金属性として特徴付けられている嫌悪後の後味です。最近、特定のT2R苦味受容体の活性化は、サッカリンとアースルファーム-Kの苦味後の感覚に部分的に関与していることが示されています。これらの現象の背後にある生物学をより完全に理解するために、これらの受容体は構造的に異なる幅広い化学物質によって活性化されるため、過渡受容体の潜在的なバニロイド-1(TRPV1)受容体を刺激できるかどうかという問題に対処しました。さらに、TRPV1受容体および/またはその変異体は、味覚受容体細胞および口腔全体の神経端子に見られます。したがって、TRPV1の活性化は、AS後味に関与しているか、理解されていない金属味の感覚に貢献する可能性があります。ヒト胚性腎(HEK)293細胞および解離した原発性感覚ニューロンで異種発現したTRPV1受容体でのCa(2+)イメージングを使用すると、両方のシステムでTRPV1受容体を活性化し、さらに、これらのチャネルを感作していることがわかります。酸と熱。また、TRPV1受容体は、金属味覚感覚を生成することが知られている3つの塩(4)、FESO(4)によってCUSO(4)、ZnSO(4)、およびFESO(4)によって活性化されることがわかりました。要約すると、我々の結果は、Trpv1を活性化する化合物の新規グループを特定し、その結果、甘味料と金属味の塩の味を説明する分子メカニズムを提供します。
世界中で、多くの人々がカロリー摂取量を減らす目的で人工甘味料(AS)を使用しています。これらの分子で最も顕著に使用されているのは、サッカリン、アスパルテーム(Nutrasweet)、Acesulfame-K、およびシクラメートが含まれます。彼らが提供するカロリーの利点にもかかわらず、彼らの使用における重要な懸念の1つは、感覚レベルで苦いおよび/または金属性として特徴付けられている嫌悪後の後味です。最近、特定のT2R苦味受容体の活性化は、サッカリンとアースルファーム-Kの苦味後の感覚に部分的に関与していることが示されています。これらの現象の背後にある生物学をより完全に理解するために、これらの受容体は構造的に異なる幅広い化学物質によって活性化されるため、過渡受容体の潜在的なバニロイド-1(TRPV1)受容体を刺激できるかどうかという問題に対処しました。さらに、TRPV1受容体および/またはその変異体は、味覚受容体細胞および口腔全体の神経端子に見られます。したがって、TRPV1の活性化は、AS後味に関与しているか、理解されていない金属味の感覚に貢献する可能性があります。ヒト胚性腎(HEK)293細胞および解離した原発性感覚ニューロンで異種発現したTRPV1受容体でのCa(2+)イメージングを使用すると、両方のシステムでTRPV1受容体を活性化し、さらに、これらのチャネルを感作していることがわかります。酸と熱。また、TRPV1受容体は、金属味覚感覚を生成することが知られている3つの塩(4)、FESO(4)によってCUSO(4)、ZnSO(4)、およびFESO(4)によって活性化されることがわかりました。要約すると、我々の結果は、Trpv1を活性化する化合物の新規グループを特定し、その結果、甘味料と金属味の塩の味を説明する分子メカニズムを提供します。
Throughout the world many people use artificial sweeteners (AS) for the purpose of reducing caloric intake. The most prominently used of these molecules include saccharin, aspartame (Nutrasweet), acesulfame-K, and cyclamate. Despite the caloric advantage they provide, one key concern in their use is their aversive aftertaste that has been characterized on a sensory level as bitter and/or metallic. Recently, it has been shown that the activation of particular T2R bitter taste receptors is partially involved with the bitter aftertaste sensation of saccharin and acesulfame-K. To more fully understand the biology behind these phenomena we have addressed the question of whether AS could stimulate transient receptor potential vanilloid-1 (TRPV1) receptors, as these receptors are activated by a large range of structurally different chemicals. Moreover, TRPV1 receptors and/or their variants are found in taste receptor cells and in nerve terminals throughout the oral cavity. Hence, TRPV1 activation could be involved in the AS aftertaste or even contribute to the poorly understood metallic taste sensation. Using Ca(2+) imaging on TRPV1 receptors heterologously expressed in the human embryonic kidney (HEK) 293 cells and on dissociated primary sensory neurons, we find that in both systems, AS activate TRPV1 receptors, and, moreover, they sensitize these channels to acid and heat. We also found that TRPV1 receptors are activated by CuSO(4), ZnSO(4), and FeSO(4), three salts known to produce a metallic taste sensation. In summary, our results identify a novel group of compounds that activate TRPV1 and, consequently, provide a molecular mechanism that may account for off tastes of sweeteners and metallic tasting salts.
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