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アメリカ人向けの2005年の食事ガイドラインでは、消費者がさまざまな栄養濃度の食品を選択することを推奨しています。栄養密度は通常、カロリーあたりの栄養素の量として定義されます。食品と栄養の専門家は、栄養密度の概念、それがどのように定量化されるか、および食品の標識と食事指導におけるその潜在的な応用に注意する必要があります。この記事では、栄養密度スコアの概念を紹介し、さまざまな100%フルーツジュースの栄養密度スコアを比較しています。米国では100%のフルーツジュースが人気のある飲み物であり、さまざまな栄養素の濃縮源を提供することができますが、栄養プロファイルが大きく異なる場合があります。栄養密度を定量化するために6つの方法論を使用し、Apple、Grape、Pink Grapefruit、White Grapefruit、Orange、Pineapple、Pruneの700%フルーツジュースが分析に含まれました。食品組成データは、標準参照のためにUSDA National Nutrientデータベースから取得されました。リリース18。メソッドの適用により、さまざまな値と大きさを備えた栄養密度スコアが得られました。相対スコアは、柑橘類、特にピンクのグレープフルーツとオレンジジュースは、分析に含まれる他の非充実していない100%ジュースと比較して、栄養濃度が高かったことを示しています。方法は異なりましたが、栄養密度スコアに基づくジュースの相対的なランキングは、各方法で類似していました。栄養密度スコアの開発と適用に関して対処すべき問題には、食品の要塞、栄養素の生物学的利用能、消費者教育と行動に関連する問題が含まれます。
アメリカ人向けの2005年の食事ガイドラインでは、消費者がさまざまな栄養濃度の食品を選択することを推奨しています。栄養密度は通常、カロリーあたりの栄養素の量として定義されます。食品と栄養の専門家は、栄養密度の概念、それがどのように定量化されるか、および食品の標識と食事指導におけるその潜在的な応用に注意する必要があります。この記事では、栄養密度スコアの概念を紹介し、さまざまな100%フルーツジュースの栄養密度スコアを比較しています。米国では100%のフルーツジュースが人気のある飲み物であり、さまざまな栄養素の濃縮源を提供することができますが、栄養プロファイルが大きく異なる場合があります。栄養密度を定量化するために6つの方法論を使用し、Apple、Grape、Pink Grapefruit、White Grapefruit、Orange、Pineapple、Pruneの700%フルーツジュースが分析に含まれました。食品組成データは、標準参照のためにUSDA National Nutrientデータベースから取得されました。リリース18。メソッドの適用により、さまざまな値と大きさを備えた栄養密度スコアが得られました。相対スコアは、柑橘類、特にピンクのグレープフルーツとオレンジジュースは、分析に含まれる他の非充実していない100%ジュースと比較して、栄養濃度が高かったことを示しています。方法は異なりましたが、栄養密度スコアに基づくジュースの相対的なランキングは、各方法で類似していました。栄養密度スコアの開発と適用に関して対処すべき問題には、食品の要塞、栄養素の生物学的利用能、消費者教育と行動に関連する問題が含まれます。
The 2005 Dietary Guidelines for Americans recommend that consumers choose a variety of nutrient-dense foods. Nutrient density is usually defined as the quantity of nutrients per calorie. Food and nutrition professionals should be aware of the concept of nutrient density, how it might be quantified, and its potential application in food labeling and dietary guidance. This article presents the concept of a nutrient density score and compares nutrient density scores for various 100% fruit juices. One hundred percent fruit juices are popular beverages in the United States, and although they can provide concentrated sources of a variety of nutrients, they can differ considerably in their nutrient profiles. Six methodologies were used to quantify nutrient density and 7 100% fruit juices were included in the analysis: apple, grape, pink grapefruit, white grapefruit, orange, pineapple, and prune. Food composition data were obtained from the USDA National Nutrient Database for Standard Reference, Release 18. Application of the methods resulted in nutrient density scores with a range of values and magnitudes. The relative scores indicated that citrus juices, particularly pink grapefruit and orange juice, were more nutrient dense compared to the other nonfortified 100% juices included in the analysis. Although the methods differed, the relative ranking of the juices based on nutrient density score was similar for each method. Issues to be addressed regarding the development and application of a nutrient density score include those related to food fortification, nutrient bioavailability, and consumer education and behavior.
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