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AD4としても知られるN-アセチルシステインアミド(NACA)の抗酸化電位は、異なるin vitroアッセイを採用することにより評価されました。これらには、NACおよび3つの広く使用されている抗酸化物質、アルファトコフェロール、アスコルビン酸、アスコルビン酸、ブチル化ヒドロキシトルエン(BHT)と比較して、還元力、フリーラジカル除去能力、リノール酸エマルジョンシステムを介した過酸化阻害活性が含まれていました。調査された抗酸化特性のうち、NACAは、すべての濃度でNACよりも高い2,2-ジフェニル-1-ピクリル - ピクリルヒドラジル - 水和物(DPPH)ラジカル除去能力と削減力を有することが示されましたが、Hの除去能力はHの除去能力は(2)o(2)濃度とは異なりました。NACAにはH(2)O(2)最高濃度での除去能力が大きかったが、NACは低濃度でNACAよりも優れていた。NACとNACAは、コントロールと比較して、それぞれベータカロチン漂白を防ぐ能力がそれぞれ60%および55%高い能力を持っていました。NACAのキレート活性は、EDTAの金属キレート能力の50%以上、BHTおよびアルファトコフェロールの4倍および9倍でした。NACAおよびNACと比較した場合。α-トコフェロールはDPPH除去能力が高く、BHTとアルファトコフェロールはベータカロチン漂白力が優れていました。これらの発見は、新規の抗酸化物質NACAがNACの抗酸化特性を実際に強化したという証拠を提供します。
AD4としても知られるN-アセチルシステインアミド(NACA)の抗酸化電位は、異なるin vitroアッセイを採用することにより評価されました。これらには、NACおよび3つの広く使用されている抗酸化物質、アルファトコフェロール、アスコルビン酸、アスコルビン酸、ブチル化ヒドロキシトルエン(BHT)と比較して、還元力、フリーラジカル除去能力、リノール酸エマルジョンシステムを介した過酸化阻害活性が含まれていました。調査された抗酸化特性のうち、NACAは、すべての濃度でNACよりも高い2,2-ジフェニル-1-ピクリル - ピクリルヒドラジル - 水和物(DPPH)ラジカル除去能力と削減力を有することが示されましたが、Hの除去能力はHの除去能力は(2)o(2)濃度とは異なりました。NACAにはH(2)O(2)最高濃度での除去能力が大きかったが、NACは低濃度でNACAよりも優れていた。NACとNACAは、コントロールと比較して、それぞれベータカロチン漂白を防ぐ能力がそれぞれ60%および55%高い能力を持っていました。NACAのキレート活性は、EDTAの金属キレート能力の50%以上、BHTおよびアルファトコフェロールの4倍および9倍でした。NACAおよびNACと比較した場合。α-トコフェロールはDPPH除去能力が高く、BHTとアルファトコフェロールはベータカロチン漂白力が優れていました。これらの発見は、新規の抗酸化物質NACAがNACの抗酸化特性を実際に強化したという証拠を提供します。
The antioxidant potential of N-acetylcysteine amide (NACA), also known as AD4, was assessed by employing different in vitro assays. These included reducing power, free radical scavenging capacities, peroxidation inhibiting activity through linoleic acid emulsion system and metal chelating capacity, as compared to NAC and three widely used antioxidants, alpha-tocopherol, ascorbic acid and butylated hydroxytoluene (BHT). Of the antioxidant properties that were investigated, NACA was shown to possess higher 2,2-diphenyl-1-picryl-hydrazyl-hydrate (DPPH) radical scavenging ability and reducing power than NAC, at all the concentrations, whereas the scavenging ability of H(2)O(2) differed with concentration. While NACA had greater H(2)O(2) scavenging capacity at the highest concentration, NAC was better than NACA at lower concentrations. NAC and NACA had a 60% and 55% higher ability to prevent beta-carotene bleaching, respectively, as compared to control. The chelating activity of NACA was more than 50% that of the metal chelating capacity of EDTA and four and nine times that of BHT and alpha-tocopherol, respectively. When compared to NACA and NAC; alpha-tocopherol had higher DPPH scavenging abilities and BHT and alpha-tocopherol had better beta-carotene bleaching power. These findings provide evidence that the novel antioxidant, NACA, has indeed enhanced the antioxidant properties of NAC.
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