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Journal of AOAC International20080101Vol.91issue(2)

AOACメソッド99909 [サルモネラの視覚免疫沈降物(VIP)]へのマイナーな変更と参照培養方法への同等性を示す比較検証研究

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PMID:18476350DOI:
文献タイプ:
  • Comparative Study
  • Journal Article
概要
Abstract

食品中のサルモネラを検出するための視覚免疫沈降(VIP)、AOAC公式メソッド999.09は、デバイスに単純化された住宅を使用するように修正されました。この変更と参照文化法への同等性を実証するために、メソッド比較研究が実施されました。3つの食品が分析されました。合計で、125のサンプルとコントロールから有効な結果が得られました。結果は、サルモネラの修正されたVIPがサルモネラの検出のための参照培養方法と同等であることを示しました。

食品中のサルモネラを検出するための視覚免疫沈降(VIP)、AOAC公式メソッド999.09は、デバイスに単純化された住宅を使用するように修正されました。この変更と参照文化法への同等性を実証するために、メソッド比較研究が実施されました。3つの食品が分析されました。合計で、125のサンプルとコントロールから有効な結果が得られました。結果は、サルモネラの修正されたVIPがサルモネラの検出のための参照培養方法と同等であることを示しました。

The Visual Immunoprecipitate (VIP) for the Detection of Salmonella in Foods, AOAC Official Method 999.09, has been modified to use a simplified housing for the device. A methods comparison study was conducted to demonstrate the equivalence of this modification to the reference culture method. Three foods were analyzed. In total, valid results were obtained from 125 samples and controls. Results showed that the modified VIP for Salmonella is equivalent to the reference culture methods for the detection of Salmonella.

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