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この記事の目的は、ワインから分離されたアグマチンの分解者であるLactobacillus hilgardii株X(1)Bのプトレシン産生を研究し、以前はアグマチンの腐った生産者として報告された他の3つの異なる種と比較することを目的としています。Bacillus cereus cect 148(t)。プトレシン産生に対するさまざまな生体アミン、有機酸、補因子、アミノ酸、および糖の効果を評価しました。場合によっては、研究されたすべての株で同様の効果が見つかりましたが、大きさは異なりました。アルギニン、グルコース、フルクトースは阻害効果を示したが、アグマチンの存在はすべての微生物に抑制性の産生を誘発した。他の場合では、緑膿菌PAO1と他の微生物との間で効果が異なりました。ヒスタミンとチラミンは、アグマチンの利用にあまり影響を与えませんでしたが、緑膿菌PAO1では腐敗産生のわずかな増加が観察されました。コハク酸塩、スペルミジン、およびスペルミンも、緑膿菌PAO1で抑制性産生の増加をもたらしましたが、コハク酸は他の微生物には影響しませんでした。スペルミンとスペルミジンは、常にアグマチンの脱アミノ化に減少を引き起こしました。この研究では、ピリドキサール5-リン酸、Mg(2+)、およびMn(2+)がアグマチンからの抑制性産生に影響を与えないことも実証しました。このホワイトペーパーで示された結果は、緑膿菌PAO1およびL. hilgardii X(1)B、E。faecalisATCC11700およびB. cereus cect 148(t)の間のアグマチンデイミナーゼ経路の調節メカニズムの違いを示しています。これらの結果は、最初の食品の品質、第二に毒性および微生物学的側面から2つの観点から重要です。その起源がまだ議論の余地があるのは、食物に見られる主要な生体アミンであることが定量的に見られていることを考慮すべきです。
この記事の目的は、ワインから分離されたアグマチンの分解者であるLactobacillus hilgardii株X(1)Bのプトレシン産生を研究し、以前はアグマチンの腐った生産者として報告された他の3つの異なる種と比較することを目的としています。Bacillus cereus cect 148(t)。プトレシン産生に対するさまざまな生体アミン、有機酸、補因子、アミノ酸、および糖の効果を評価しました。場合によっては、研究されたすべての株で同様の効果が見つかりましたが、大きさは異なりました。アルギニン、グルコース、フルクトースは阻害効果を示したが、アグマチンの存在はすべての微生物に抑制性の産生を誘発した。他の場合では、緑膿菌PAO1と他の微生物との間で効果が異なりました。ヒスタミンとチラミンは、アグマチンの利用にあまり影響を与えませんでしたが、緑膿菌PAO1では腐敗産生のわずかな増加が観察されました。コハク酸塩、スペルミジン、およびスペルミンも、緑膿菌PAO1で抑制性産生の増加をもたらしましたが、コハク酸は他の微生物には影響しませんでした。スペルミンとスペルミジンは、常にアグマチンの脱アミノ化に減少を引き起こしました。この研究では、ピリドキサール5-リン酸、Mg(2+)、およびMn(2+)がアグマチンからの抑制性産生に影響を与えないことも実証しました。このホワイトペーパーで示された結果は、緑膿菌PAO1およびL. hilgardii X(1)B、E。faecalisATCC11700およびB. cereus cect 148(t)の間のアグマチンデイミナーゼ経路の調節メカニズムの違いを示しています。これらの結果は、最初の食品の品質、第二に毒性および微生物学的側面から2つの観点から重要です。その起源がまだ議論の余地があるのは、食物に見られる主要な生体アミンであることが定量的に見られていることを考慮すべきです。
This article aims to study putrescine production in Lactobacillus hilgardii strain X(1)B, an agmatine degrader isolated from wine, and to compare it with three other different species, previously reported as putrescine producers from agmatine: Pseudomonas aeruginosa PAO1, Enterococcus faecalis ATCC11700 and Bacillus cereus CECT 148(T). The effect of different biogenic amines, organic acids, cofactors, amino acids and sugars on putrescine production was evaluated. In some cases, a similar effect was found in all the strains studied but the magnitude differed. Arginine, glucose and fructose showed an inhibitory effect, whereas the presence of agmatine induced the production of putrescine in all microorganisms. In other cases, the effect differed between P. aeruginosa PAO1 and the other microorganisms. Histamine and tyramine poorly influenced the utilization of agmatine, although a small increase in putrescine production was observed in P. aeruginosa PAO1. Succinate, spermidine and spermine also led to an increase in putrescine production in P. aeruginosa PAO1, whereas the succinate had no effect in the other microorganisms. Spermine and spermidine always produced a diminution in agmatine deamination. In this work, we have also demonstrated that pyridoxal 5-phosphate, Mg(2+) and Mn(2+) had no effect on putrescine production from agmatine. Results presented in this paper indicate differences in regulation mechanisms of agmatine deiminase pathway among P. aeruginosa PAO1 and L. hilgardii X(1)B, E. faecalis ATCC11700 and B. cereus CECT 148(T). These results are significant from two points of view, first food quality, and second the toxicological and microbiological aspects. It should be taken into account that putrescine, whose origin is still controversial, is quantitatively the main biogenic amine found in food.
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