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コンテキスト:憩室疾患の患者は、合併症のリスクを減らすためにナッツ、トウモロコシ、ポップコーン、種子を食べないように頻繁にお勧めします。ただし、この推奨事項を裏付ける証拠はほとんどありません。 目的:ナッツ、トウモロコシ、またはポップコーンの消費が憩室炎と憩室出血に関連しているかどうかを判断する。 設計と設定:医療専門家のフォローアップ研究は、1986年から2004年にかけて、医療(隔年)および食事(4年ごと)に関する自己管理アンケートを介して、前向きにフォローアップされた米国の男性のコホートです。新たに診断された憩室症または憩室炎を報告している男性は、補足アンケートに郵送されました。 参加者:この研究には、40〜75歳の47,228人の男性が含まれており、ベースラインでは憩室症またはその合併症、癌、炎症性腸疾患がなく、食物頻度アンケートを返しました。 主な結果尺度:憩室炎と憩室出血。 結果:18年間の追跡期間中に、憩室炎の801の事件と憩室出血の383のインシデント症例がありました。ナッツとポップコーンの消費と憩室炎のリスクとの間の逆の関連性を発見しました。各食物の摂取量が最も多い男性の多変量ハザード比(週に少なくとも2回)と比較して、摂取量が最も少ない(月に1回未満)。.04)ナットの場合は、ポップコーンのナットと0.72(95%信頼区間、0.56-0.92; Pトレンド= .007)。トウモロコシの消費と憩室炎、またはナッツ、トウモロコシ、ポップコーン消費、憩室出血または複雑な憩室症の間に関連性は見られませんでした。 結論:憩室疾患、ナッツ、トウモロコシ、ポップコーン消費の既知の男性のこの大規模な前向き研究では、憩室症や憩室合併症のリスクは増加しませんでした。憩室合併症を防ぐためにこれらの食品を避けるための推奨事項を再考する必要があります。
コンテキスト:憩室疾患の患者は、合併症のリスクを減らすためにナッツ、トウモロコシ、ポップコーン、種子を食べないように頻繁にお勧めします。ただし、この推奨事項を裏付ける証拠はほとんどありません。 目的:ナッツ、トウモロコシ、またはポップコーンの消費が憩室炎と憩室出血に関連しているかどうかを判断する。 設計と設定:医療専門家のフォローアップ研究は、1986年から2004年にかけて、医療(隔年)および食事(4年ごと)に関する自己管理アンケートを介して、前向きにフォローアップされた米国の男性のコホートです。新たに診断された憩室症または憩室炎を報告している男性は、補足アンケートに郵送されました。 参加者:この研究には、40〜75歳の47,228人の男性が含まれており、ベースラインでは憩室症またはその合併症、癌、炎症性腸疾患がなく、食物頻度アンケートを返しました。 主な結果尺度:憩室炎と憩室出血。 結果:18年間の追跡期間中に、憩室炎の801の事件と憩室出血の383のインシデント症例がありました。ナッツとポップコーンの消費と憩室炎のリスクとの間の逆の関連性を発見しました。各食物の摂取量が最も多い男性の多変量ハザード比(週に少なくとも2回)と比較して、摂取量が最も少ない(月に1回未満)。.04)ナットの場合は、ポップコーンのナットと0.72(95%信頼区間、0.56-0.92; Pトレンド= .007)。トウモロコシの消費と憩室炎、またはナッツ、トウモロコシ、ポップコーン消費、憩室出血または複雑な憩室症の間に関連性は見られませんでした。 結論:憩室疾患、ナッツ、トウモロコシ、ポップコーン消費の既知の男性のこの大規模な前向き研究では、憩室症や憩室合併症のリスクは増加しませんでした。憩室合併症を防ぐためにこれらの食品を避けるための推奨事項を再考する必要があります。
CONTEXT: Patients with diverticular disease are frequently advised to avoid eating nuts, corn, popcorn, and seeds to reduce the risk of complications. However, there is little evidence to support this recommendation. OBJECTIVE: To determine whether nut, corn, or popcorn consumption is associated with diverticulitis and diverticular bleeding. DESIGN AND SETTING: The Health Professionals Follow-up Study is a cohort of US men followed up prospectively from 1986 to 2004 via self-administered questionnaires about medical (biennial) and dietary (every 4 years) information. Men reporting newly diagnosed diverticulosis or diverticulitis were mailed supplemental questionnaires. PARTICIPANTS: The study included 47,228 men aged 40 to 75 years who at baseline were free of diverticulosis or its complications, cancer, and inflammatory bowel disease and returned a food-frequency questionnaire. MAIN OUTCOME MEASURES: Incident diverticulitis and diverticular bleeding. RESULTS: During 18 years of follow-up, there were 801 incident cases of diverticulitis and 383 incident cases of diverticular bleeding. We found inverse associations between nut and popcorn consumption and the risk of diverticulitis. The multivariate hazard ratios for men with the highest intake of each food (at least twice per week) compared with men with the lowest intake (less than once per month) were 0.80 (95% confidence interval, 0.63-1.01; P for trend = .04) for nuts and 0.72 (95% confidence interval, 0.56-0.92; P for trend = .007) for popcorn. No associations were seen between corn consumption and diverticulitis or between nut, corn, or popcorn consumption and diverticular bleeding or uncomplicated diverticulosis. CONCLUSIONS: In this large, prospective study of men without known diverticular disease, nut, corn, and popcorn consumption did not increase the risk of diverticulosis or diverticular complications. The recommendation to avoid these foods to prevent diverticular complications should be reconsidered.
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