Loading...
Environmental science & technology2008Oct01Vol.42issue(19)

ライスブランとその製品の無機ヒ素は、バルク穀物よりも数桁高くなっています

,
,
,
,
,
,
,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

米は、これまでにテストされた他のすべての穀物作物よりもヒ素でより高いものであり、全粒穀物(茶色)米は磨かれた(白)よりも高いヒ素レベルを持っています。ここでは、この研究のために商業的に購入し、特異的に粉砕されたライスブランは、無機ヒ素、非喉頭、クラス1の発がん物質のレベルを持ち、濃度よりも約1 mg/kgの乾燥重量の濃度に達することが報告されています。バルク穀物で見つかりました。純粋なライスブランは健康食品サプリメントとして使用されていますが、おそらくもっと懸念されるのは、スーパーフードとして販売されており、国際援助プログラムの栄養失調の子供たちの補足として販売されています。米国と日本から供給された5つのライスブランソルブル製品がテストされ、0.61-1.9 mg/kgの無機ヒ素があることがわかりました。製造業者は、1日あたり約20 gのライスブランソルブルを推奨します。これは、無機ヒ素の0.012-0.038 mg摂取量に相当します。ヒ素またはその種には、食品のものに最大濃度レベル(MCL)が設定されていません。それぞれ0.01 mg/ Lまたは無機ヒ素に設定されたEUおよび米国の水規制は、1日あたり1 Lの水が消費されるという仮定に基づいています。つまり、0.01 mgのヒ素/日です。製造業者は、ライスブランソルブルの消費率を推奨しているため、無機ヒ素摂取量は0.01 mg/日を超え、ライスブランソルブルは栄養失調の子供を対象としており、実際のリスクはMg kg(-1)日(-1)摂取に基づいていることを思い出してください。

米は、これまでにテストされた他のすべての穀物作物よりもヒ素でより高いものであり、全粒穀物(茶色)米は磨かれた(白)よりも高いヒ素レベルを持っています。ここでは、この研究のために商業的に購入し、特異的に粉砕されたライスブランは、無機ヒ素、非喉頭、クラス1の発がん物質のレベルを持ち、濃度よりも約1 mg/kgの乾燥重量の濃度に達することが報告されています。バルク穀物で見つかりました。純粋なライスブランは健康食品サプリメントとして使用されていますが、おそらくもっと懸念されるのは、スーパーフードとして販売されており、国際援助プログラムの栄養失調の子供たちの補足として販売されています。米国と日本から供給された5つのライスブランソルブル製品がテストされ、0.61-1.9 mg/kgの無機ヒ素があることがわかりました。製造業者は、1日あたり約20 gのライスブランソルブルを推奨します。これは、無機ヒ素の0.012-0.038 mg摂取量に相当します。ヒ素またはその種には、食品のものに最大濃度レベル(MCL)が設定されていません。それぞれ0.01 mg/ Lまたは無機ヒ素に設定されたEUおよび米国の水規制は、1日あたり1 Lの水が消費されるという仮定に基づいています。つまり、0.01 mgのヒ素/日です。製造業者は、ライスブランソルブルの消費率を推奨しているため、無機ヒ素摂取量は0.01 mg/日を超え、ライスブランソルブルは栄養失調の子供を対象としており、実際のリスクはMg kg(-1)日(-1)摂取に基づいていることを思い出してください。

Rice is more elevated in arsenic than all other grain crops tested to date, with whole grain (brown) rice having higher arsenic levels than polished (white). It is reported here that rice bran, both commercially purchased and specifically milled for this study, have levels of inorganic arsenic, a nonthreshold, class 1 carcinogen, reaching concentrations of approximately 1 mg/kg dry weight, around 10-20 fold higher than concentrations found in bulk grain. Although pure rice bran is used as a health food supplement, perhaps of more concern is rice bran solubles, which are marketed as a superfood and as a supplement to malnourished children in international aid programs. Five rice bran solubles products were tested, sourced from the United States and Japan, and were found to have 0.61-1.9 mg/kg inorganic arsenic. Manufactures recommend approximately 20 g servings of the rice bran solubles per day, which equates to a 0.012-0.038 mg intake of inorganic arsenic. There are no maximum concentration levels (MCLs) set for arsenic or its species in food stuffs. EU and U.S. water regulations, set at 0.01 mg/L total or inorganic arsenic, respectively, are based on the assumption that 1 L of water per day is consumed, i.e., 0.01 mg of arsenic/ day. At the manufacturers recommended rice bran solubles consumption rate, inorganic arsenic intake exceeds 0.01 mg/ day, remembering that rice bran solubles are targeted at malnourished children and that actual risk is based on mg kg(-1) day(-1) intake.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google