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1.ジャックビーンの食事によって触媒される尿素の加水分解の後に、アンモニア窒素のネスラー化後に加熱的に決定され、反応中に連続した間隔で二酸化炭素を体積的に解放しました。加水分解の初期の部分では、使用されたすべてのウレアーゼ溶液のアンモニアまたは二酸化炭素解放の速度は一定です。2。NH(3)またはCO(2)の形成の丸太が1/tに対してプロットされた場合、ポイントは直線に沿って落ち、その勾配はグラムモルあたり8,700または11,700カロリーの活性化エネルギーに対応しました。頻繁にウレアーゼは、亜硫酸溶液に溶解すると、約23度Cの臨界温度を超える11,700の活性化エネルギーと8,700を8,700を超えて特徴付けられました。高温では、温度の不活性化により、プロットされたポイントが曲線から落ちました。3.基本的に、温度活性化の結果が、粗ジャックビーンミール、アールコウレアーゼ、結晶性ウレアーゼが再結晶化されていない、一度再結晶した結晶ウレアーゼで得られました。得られた温度特性は、培地の組成に一部依存していました。水に溶解した場合、またはグリセリンの水溶液、KCN、NA(2)S(2)O(2)、シスチン、Na(2)SO(4)、およびK(4)Fe(Cn)(6)、ウレアーゼの温度特性またはマイクロは8,700です。一方、ウレアーゼがk(3)fe(cn)(6)またはh(2)o(2)の溶液に溶解すると、マイクロ値は11,700です。Na(2)So(3)およびNahso(3)を含む溶液に溶解した場合、マイクロ値は温度範囲全体で8,700または11,700、または23度Cを超える11,700または8,700のいずれかである場合があります。K(4)Fe(Cn)(6)およびK(3)Fe(Cn)(6)のさまざまな混合物に溶解し、温度特性は、消化の酸化還元電位に依存します。E(H)が+0.46ボルトマイクロ= 11,700を超える場合、+0.42ボルトマイクロ= 8,700未満の場合、+0.42 -+0.46 Micro = 11,700未満、臨界温度より8,700の間。5.削減または無関心な溶液では、ウレアーゼ分子の構成(特にSHグループによって決定される)は、活性化エネルギーが8,700カロリーであるようにすることが示唆されています。酸化溶液では、ウレアーゼ分子は(おそらくSH基の酸化によって)非常に変化しており、部分的に不活性化され、現在は11,700の活性化エネルギーがあります。ウレアーゼ分子のこのような変化は可逆的であり(酸化が進行しすぎていない限り)、活性化エネルギーの対応する変化を伴います。
1.ジャックビーンの食事によって触媒される尿素の加水分解の後に、アンモニア窒素のネスラー化後に加熱的に決定され、反応中に連続した間隔で二酸化炭素を体積的に解放しました。加水分解の初期の部分では、使用されたすべてのウレアーゼ溶液のアンモニアまたは二酸化炭素解放の速度は一定です。2。NH(3)またはCO(2)の形成の丸太が1/tに対してプロットされた場合、ポイントは直線に沿って落ち、その勾配はグラムモルあたり8,700または11,700カロリーの活性化エネルギーに対応しました。頻繁にウレアーゼは、亜硫酸溶液に溶解すると、約23度Cの臨界温度を超える11,700の活性化エネルギーと8,700を8,700を超えて特徴付けられました。高温では、温度の不活性化により、プロットされたポイントが曲線から落ちました。3.基本的に、温度活性化の結果が、粗ジャックビーンミール、アールコウレアーゼ、結晶性ウレアーゼが再結晶化されていない、一度再結晶した結晶ウレアーゼで得られました。得られた温度特性は、培地の組成に一部依存していました。水に溶解した場合、またはグリセリンの水溶液、KCN、NA(2)S(2)O(2)、シスチン、Na(2)SO(4)、およびK(4)Fe(Cn)(6)、ウレアーゼの温度特性またはマイクロは8,700です。一方、ウレアーゼがk(3)fe(cn)(6)またはh(2)o(2)の溶液に溶解すると、マイクロ値は11,700です。Na(2)So(3)およびNahso(3)を含む溶液に溶解した場合、マイクロ値は温度範囲全体で8,700または11,700、または23度Cを超える11,700または8,700のいずれかである場合があります。K(4)Fe(Cn)(6)およびK(3)Fe(Cn)(6)のさまざまな混合物に溶解し、温度特性は、消化の酸化還元電位に依存します。E(H)が+0.46ボルトマイクロ= 11,700を超える場合、+0.42ボルトマイクロ= 8,700未満の場合、+0.42 -+0.46 Micro = 11,700未満、臨界温度より8,700の間。5.削減または無関心な溶液では、ウレアーゼ分子の構成(特にSHグループによって決定される)は、活性化エネルギーが8,700カロリーであるようにすることが示唆されています。酸化溶液では、ウレアーゼ分子は(おそらくSH基の酸化によって)非常に変化しており、部分的に不活性化され、現在は11,700の活性化エネルギーがあります。ウレアーゼ分子のこのような変化は可逆的であり(酸化が進行しすぎていない限り)、活性化エネルギーの対応する変化を伴います。
1. The hydrolysis of urea catalyzed by jack bean meal has been followed by determining colorimetrically after Nesslerization the ammonia nitrogen, and volumetrically the carbon dioxide liberated at successive intervals during the reaction. During the early part of hydrolysis the rate of ammonia or carbon dioxide liberation is constant for all the urease solutions which were used. 2. When log rate of NH(3) or CO(2) formation was plotted against 1/T, the points fell along a straight line, the slope of which corresponded to an activation energy of either 8,700 or 11,700 calories per gram mol. Frequently urease, when dissolved in sulfite solution, was characterized by an activation energy of 11,700 below and 8,700 above the critical temperature of about 23 degrees C. At high temperatures the plotted points fell off from the curve due to temperature inactivation. 3. Essentially the same results on temperature activation were obtained with crude jack bean meal, Arlco urease, crystalline urease not recrystallized, and crystalline urease once recrystallized. The temperature characteristic which was obtained depended in part upon the composition of the medium. When dissolved in water, or aqueous solutions of glycerine, KCN, Na(2)S(2)O(2), cystine, Na(2)SO(4), and K(4)Fe(CN)(6), the temperature characteristic or micro of urease is 8,700. On the other hand, when urease is dissolved in solutions of K(3)Fe(CN)(6) or H(2)O(2) the micro value is 11,700. When dissolved in a solution containing Na(2)SO(3) and NaHSO(3) the micro value may be either 8,700 or 11,700 over the whole temperature range, or 11,700 below and 8,700 above 23 degrees C. 4. When crystalline urease is dissolved in varying mixtures of K(4)Fe(CN)(6) and K(3)Fe(CN)(6), the temperature characteristic depends upon the oxidation-reduction potential of the digest. When E(h) is greater than +0.46 volt micro = 11,700, when less than +0.42 volt micro = 8,700, when between +0.42 - +0.46 micro = 11,700 below and 8,700 above the critical temperature. 5. It is suggested that in reducing or in indifferent solutions the configuration of the urease molecule (as determined especially by SH groups present) is such that the activation energy is 8,700 calories. In oxidizing solutions the urease molecule has been so altered (perhaps by the oxidation of the SH groups) as to be partly inactivated and now has an activation energy of 11,700. Such changes in the urease molecule are reversible (unless oxidation has proceeded too far) and are accompanied by a corresponding change in the activation energy.
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