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最近の疫学的研究では、酸化ストレスといくつかのタイプの慢性疾患の発症との間にリンクがある可能性があることが示されています。研究では、果物や野菜が豊富な食事が癌や他の慢性疾患の発生率を低下させる可能性があることも示されています。これらの食品に含まれる植物化学物質の抗酸化活性は、定期的に消費する人々のこれらの疾患の発生率の低下の原因である可能性があります。現在、植物化学物質や他の抗酸化化合物の抗酸化活性を評価するためにいくつかのアッセイが使用されていますが、ここでは2つを詳細にレビューします。1つ目は、抗酸化物質によって引き起こされる蛍光崩壊の減少を測定する酸素ラジカル吸光容量(ORAC)アッセイであり、2つ目は、阻害によって引き起こされるエチレンガス生成の減少の減少を測定する総オキシラダイカル除去能力(TOSC)アッセイです。抗酸化化合物の存在におけるKMBA(アルファケトガンマ - (メチルチオ)ブタイウム酸ナトリウム塩)によるABAP(2,2'-アゾビス(2-メチル - (プロピオンアミジン)二塩酸塩)の熱加水分解(2,2'-アゾビス(2-メチル - (プロピオンアミジン))ここで説明し、その方法論と相関の詳細なレビューがあります。
最近の疫学的研究では、酸化ストレスといくつかのタイプの慢性疾患の発症との間にリンクがある可能性があることが示されています。研究では、果物や野菜が豊富な食事が癌や他の慢性疾患の発生率を低下させる可能性があることも示されています。これらの食品に含まれる植物化学物質の抗酸化活性は、定期的に消費する人々のこれらの疾患の発生率の低下の原因である可能性があります。現在、植物化学物質や他の抗酸化化合物の抗酸化活性を評価するためにいくつかのアッセイが使用されていますが、ここでは2つを詳細にレビューします。1つ目は、抗酸化物質によって引き起こされる蛍光崩壊の減少を測定する酸素ラジカル吸光容量(ORAC)アッセイであり、2つ目は、阻害によって引き起こされるエチレンガス生成の減少の減少を測定する総オキシラダイカル除去能力(TOSC)アッセイです。抗酸化化合物の存在におけるKMBA(アルファケトガンマ - (メチルチオ)ブタイウム酸ナトリウム塩)によるABAP(2,2'-アゾビス(2-メチル - (プロピオンアミジン)二塩酸塩)の熱加水分解(2,2'-アゾビス(2-メチル - (プロピオンアミジン))ここで説明し、その方法論と相関の詳細なレビューがあります。
Recent epidemiological studies have shown that there may be a link between oxidative stress and the development of several types of chronic diseases. Studies have also shown that diets rich in fruits and vegetables may decrease the incidence of cancer and other chronic diseases. The antioxidant activity of the phytochemicals these foods contain may be partially responsible for the decreased incidence of these diseases in people who regularly consume them. While there are several assays currently used to assess the antioxidant activity of phytochemicals and other antioxidant compounds, two are reviewed here in detail. The first is the oxygen radical absorbance capacity (ORAC) assay, which measures the decrease in fluorescence decay caused by antioxidants, and the second is the total oxyradical scavenging capacity (TOSC) assay, which measures the decrease in ethylene gas production caused by the inhibition of the thermal hydrolysis of ABAP (2,2'-Azobis(2-methyl-(propionamidine) dihydrochloride) by KMBA (alpha-keto-gamma-(methylthio)butyric acid sodium salt) in the presence of antioxidant compounds. These two assays are discussed here, with an in depth review of their methodology and correlation.
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