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ワイン中のガンマ - グルタミルシステインと還元グルタチオン(GSH)の分離と定量的決定のためのシンプルで自動化された高性能液体クロマトグラフィー(HPLC)法が報告されています。この手法には、2,3ナフタレンジアルデヒド(NDA)を使用した前柱式誘導体化、ベータシクロデトリンの存在下での等分の分離、および蛍光検出が含まれます。酸化されたグルタチオン(GSSG)の定量化も、グルタチオン還元酵素を使用した還元のために加法前脂肪化ステップを使用して、ワインで初めて研究されています。この方法は、限られた機器を備えた研究所で使用するために設計されています。アッセイは最適化されており、感度と選択性の点で非常に優れたパフォーマンスを示しています。次に、線形性、LOD、LOQ、精度、精度のために検証されました。
ワイン中のガンマ - グルタミルシステインと還元グルタチオン(GSH)の分離と定量的決定のためのシンプルで自動化された高性能液体クロマトグラフィー(HPLC)法が報告されています。この手法には、2,3ナフタレンジアルデヒド(NDA)を使用した前柱式誘導体化、ベータシクロデトリンの存在下での等分の分離、および蛍光検出が含まれます。酸化されたグルタチオン(GSSG)の定量化も、グルタチオン還元酵素を使用した還元のために加法前脂肪化ステップを使用して、ワインで初めて研究されています。この方法は、限られた機器を備えた研究所で使用するために設計されています。アッセイは最適化されており、感度と選択性の点で非常に優れたパフォーマンスを示しています。次に、線形性、LOD、LOQ、精度、精度のために検証されました。
A simple and automated high performance liquid chromatography (HPLC) method for the separation and quantitative determination of gamma-glutamylcysteine and reduced glutathione (GSH) in wines is reported. This technique involves the use of a pre-column derivatization with 2,3-naphthalenedialdehyde (NDA), an isocratic separation in presence of beta-cyclodextrine and a fluorimetric detection. The quantification of oxidized glutathione (GSSG) has also been studied, for the first time in wines, using an additive pre-derivatization step for reduction using glutathione reductase. The method has been designed for use in laboratories with limited equipment. The assay has been optimized and presents very good performances in terms of sensitivity and selectivity. Then, it has been validated for linearity, LOD, LOQ, precision and accuracy.
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