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血圧の上昇は、心血管疾患の主な原因であり、脳卒中の62%と冠状動脈性心疾患の49%の原因となっています。食事塩が血圧の上昇の主な原因であり、塩摂取量の減少が血圧を下げ、それによって血圧関連疾患を減らすという圧倒的な証拠があります。生態学的、人口、前向きコホート研究を含むいくつかの証拠、および結果試験は、塩摂取量の減少が心血管疾患のリスクの低下に関連していることを示しています。増加する証拠はまた、高塩摂取量が脳卒中、左心室肥大、および腎疾患のリスクを直接増加させる可能性があることを示唆しています。ソフトドリンクの消費による肥満に関連しています。腎結石と骨粗鬆症に関連しています。喘息の重症度に関連しています。おそらく胃がんの主な原因です。ほとんどの先進国では、食品産業によって食品に追加される塩の量を徐々に減少させることにより、塩摂取量の減少を達成できます。消費された塩のほとんどが調理中またはソース中に追加された塩から生まれた他の国では、消費者がより少ない塩を使用するように促すために公衆衛生キャンペーンが必要です。いくつかの国はすでに塩の摂取量を減らしています。現在の課題は、これを他のすべての国に広めることです。世界中の人口塩摂取量のわずかな減少は、公衆衛生の大幅な改善をもたらします。
血圧の上昇は、心血管疾患の主な原因であり、脳卒中の62%と冠状動脈性心疾患の49%の原因となっています。食事塩が血圧の上昇の主な原因であり、塩摂取量の減少が血圧を下げ、それによって血圧関連疾患を減らすという圧倒的な証拠があります。生態学的、人口、前向きコホート研究を含むいくつかの証拠、および結果試験は、塩摂取量の減少が心血管疾患のリスクの低下に関連していることを示しています。増加する証拠はまた、高塩摂取量が脳卒中、左心室肥大、および腎疾患のリスクを直接増加させる可能性があることを示唆しています。ソフトドリンクの消費による肥満に関連しています。腎結石と骨粗鬆症に関連しています。喘息の重症度に関連しています。おそらく胃がんの主な原因です。ほとんどの先進国では、食品産業によって食品に追加される塩の量を徐々に減少させることにより、塩摂取量の減少を達成できます。消費された塩のほとんどが調理中またはソース中に追加された塩から生まれた他の国では、消費者がより少ない塩を使用するように促すために公衆衛生キャンペーンが必要です。いくつかの国はすでに塩の摂取量を減らしています。現在の課題は、これを他のすべての国に広めることです。世界中の人口塩摂取量のわずかな減少は、公衆衛生の大幅な改善をもたらします。
Raised blood pressure is a major cause of cardiovascular disease, responsible for 62% of stroke and 49% of coronary heart disease. There is overwhelming evidence that dietary salt is the major cause of raised blood pressure and that a reduction in salt intake lowers blood pressure, thereby, reducing blood pressure-related diseases. Several lines of evidence including ecological, population, and prospective cohort studies, as well as outcome trials, demonstrate that a reduction in salt intake is related to a lower risk of cardiovascular disease. Increasing evidence also suggests that a high salt intake may directly increase the risk of stroke, left ventricular hypertrophy, and renal disease; is associated with obesity through soft drink consumption; is related to renal stones and osteoporosis; is linked to the severity of asthma; and is probably a major cause of stomach cancer. In most developed countries, a reduction in salt intake can be achieved by a gradual and sustained reduction in the amount of salt added to foods by the food industry. In other countries where most of the salt consumed comes from salt added during cooking or from sauces, a public health campaign is needed to encourage consumers to use less salt. Several countries have already reduced salt intake. The challenge now is to spread this out to all other countries. A modest reduction in population salt intake worldwide will result in a major improvement in public health.
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