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Journal of agricultural and food chemistry2010May26Vol.58issue(10)

75%ブロッコリーの食物繊維またはミクロ結晶セルロースのいずれかを含む5または30%のコーン油食を与えられたラットのセカルおよび結腸反応

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

増え続ける証拠は、ヒトの胃腸管の微生物叢が、結腸の健康と宿主代謝に対する食品の影響を媒介する上で重要な役割を果たすことを示唆しています。大腸の生態系は、高脂肪食を与えられた人間や動物に乱れ、逆に発酵性オリゴ糖によって保護されることが知られています。ブロッコリー(Brassica oleracea L.var。Italica)と最小限に発酵した微結晶セルロースからの大部分発酵性食繊維の能力を調べ、高脂肪吸気の効果を緩衝しました。結果は、高脂肪が食物摂取量を低く、したがって繊維摂取量を27%低下させることを示しました。食事への発酵性オリゴ糖の添加は、盲腸の一部の微生物叢にとって有益であることが示され、盲腸ショートチェーン脂肪酸が変化し、高脂肪および低脂肪食の陰窩1匹あたりのゴブレット細胞の数を増加させました。脂肪レベルは大腸の生態系の変化の主な要因でしたが、ブロッコリー繊維が高脂肪食の消費にある程度の保護を与え、特に結腸の形態の観点から示すことを示しました。

増え続ける証拠は、ヒトの胃腸管の微生物叢が、結腸の健康と宿主代謝に対する食品の影響を媒介する上で重要な役割を果たすことを示唆しています。大腸の生態系は、高脂肪食を与えられた人間や動物に乱れ、逆に発酵性オリゴ糖によって保護されることが知られています。ブロッコリー(Brassica oleracea L.var。Italica)と最小限に発酵した微結晶セルロースからの大部分発酵性食繊維の能力を調べ、高脂肪吸気の効果を緩衝しました。結果は、高脂肪が食物摂取量を低く、したがって繊維摂取量を27%低下させることを示しました。食事への発酵性オリゴ糖の添加は、盲腸の一部の微生物叢にとって有益であることが示され、盲腸ショートチェーン脂肪酸が変化し、高脂肪および低脂肪食の陰窩1匹あたりのゴブレット細胞の数を増加させました。脂肪レベルは大腸の生態系の変化の主な要因でしたが、ブロッコリー繊維が高脂肪食の消費にある程度の保護を与え、特に結腸の形態の観点から示すことを示しました。

Growing evidence suggests that microbiota in the human gastrointestinal tract play a crucial role in mediating the effects of foods on colonic health and host metabolism. The large bowel ecosystem is known to be perturbed in humans and animals fed high-fat diets and conversely to be protected by fermentable oligosaccharides. We examined the ability of largely fermentable dietary fiber from broccoli ( Brassica oleracea L. var. italica ) and minimally fermented microcrystalline cellulose to buffer against the effects of high-fat intakes. The results showed that high fat lowered food intakes and therefore fiber intake by 27%. The addition of fermentable oligosaccharide to the diet was shown to be beneficial to some microbiota in cecum, altered cecal short-chain fatty acids, and increased the colon crypt depth and the number of goblet cells per crypt in high- and low-fat diets. Although, the fat level was the predominant factor in changes to the large bowel ecosystem, we have shown that broccoli fiber conferred some protection to consumption of a high-fat diet and particularly in terms of colon morphology.

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