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アスパラガスを最近食べた人の尿は硫黄臭を持っています。これは、調理済みのキャベツに似ており、類似しています。2代替の強制選択手順を使用して、臭気剤の生成と尿中のこのアスパラガス臭の認識の両方における個人差を調べました。私たちは、臭気剤の生産と臭気の知覚の両方に個人差が存在すると結論付けます。代謝産物を検出可能な量で生成できないための生物学的基礎は不明ですが、臭気を嗅ぐことができないことは、嗅覚受容体の50遺伝子クラスター内の単一のヌクレオチド多型(rs4481887)に関連しています。
アスパラガスを最近食べた人の尿は硫黄臭を持っています。これは、調理済みのキャベツに似ており、類似しています。2代替の強制選択手順を使用して、臭気剤の生成と尿中のこのアスパラガス臭の認識の両方における個人差を調べました。私たちは、臭気剤の生産と臭気の知覚の両方に個人差が存在すると結論付けます。代謝産物を検出可能な量で生成できないための生物学的基礎は不明ですが、臭気を嗅ぐことができないことは、嗅覚受容体の50遺伝子クラスター内の単一のヌクレオチド多型(rs4481887)に関連しています。
The urine of people who have recently eaten asparagus has a sulfurous odor, which is distinct and similar to cooked cabbage. Using a 2-alternative forced-choice procedure, we examined individual differences in both the production of the odorants and the perception of this asparagus odor in urine. We conclude that individual differences exist in both odorant production and odor perception. The biological basis for the inability to produce the metabolite in detectable quantities is unknown, but the inability to smell the odor is associated with a single nucleotide polymorphism (rs4481887) within a 50-gene cluster of olfactory receptors.
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