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BlackBerry(Rubus sp。)フルーツには、高レベルのアントシアニンおよび他のフェノール化合物、主にフラボノールとエラギタンニンが含まれており、その高い抗酸化能と他の生物活性に寄与しています。ブラックベリーのフェノール組成と濃度は、遺伝学、成長条件、成熟の影響を受けることが知られています。彼らの化学に関する現在の知識にもかかわらず、ブラックベリーフェノール化合物の健康上の利点、代謝、バイオアベイラビリティ、および彼らが健康上の利点をもたらすメカニズムに固有の研究は希少です。ブラックベリーフェノール化合物は、in vivoでの加齢性神経変性疾患と骨量減少に保護的な影響を及ぼし、in vitroでの低密度リポタンパク質およびリポソーム酸化を阻害する可能性があります。ブラックベリー抽出物は、細胞シグナル伝達経路を修正し、腫瘍促進因子を抑制することにより、in vitroおよびin vivoで抗抗ゲニック効果を発揮しています。ただし、ブラックベリーフェノール化合物の抗範囲、抗糖尿病、抗菌性、および抗炎症特性には調査が必要です。同様に、in vivo生理学的に効果的な濃度のブラックベリーフェノール化合物を解明する研究が必要です。
BlackBerry(Rubus sp。)フルーツには、高レベルのアントシアニンおよび他のフェノール化合物、主にフラボノールとエラギタンニンが含まれており、その高い抗酸化能と他の生物活性に寄与しています。ブラックベリーのフェノール組成と濃度は、遺伝学、成長条件、成熟の影響を受けることが知られています。彼らの化学に関する現在の知識にもかかわらず、ブラックベリーフェノール化合物の健康上の利点、代謝、バイオアベイラビリティ、および彼らが健康上の利点をもたらすメカニズムに固有の研究は希少です。ブラックベリーフェノール化合物は、in vivoでの加齢性神経変性疾患と骨量減少に保護的な影響を及ぼし、in vitroでの低密度リポタンパク質およびリポソーム酸化を阻害する可能性があります。ブラックベリー抽出物は、細胞シグナル伝達経路を修正し、腫瘍促進因子を抑制することにより、in vitroおよびin vivoで抗抗ゲニック効果を発揮しています。ただし、ブラックベリーフェノール化合物の抗範囲、抗糖尿病、抗菌性、および抗炎症特性には調査が必要です。同様に、in vivo生理学的に効果的な濃度のブラックベリーフェノール化合物を解明する研究が必要です。
Blackberry (Rubus sp.) fruit contains high levels of anthocyanins and other phenolic compounds, mainly flavonols and ellagitannins, which contribute to its high antioxidant capacity and other biological activities. Blackberry phenolic composition and concentrations are known to be influenced by genetics, growing conditions, and maturation. Despite the current knowledge of their chemistry, research specific to blackberry phenolic compounds' health benefits, metabolism, bioavailability, and mechanism by which they confer health benefits is scarce. Blackberry phenolic compounds have protective effects on age-related neurodegenerative diseases and bone loss in vivo and can inhibit low-density lipoprotein and liposomal oxidation in vitro. Blackberry extracts have also exerted antimutagenic effects in vitro and in vivo by modifying cell signaling pathways and suppressing tumor promotion factors. However, the antiobesity, antidiabetic, antimicrobial, and anti-inflammatory properties of blackberry phenolic compounds need investigation. Similarly, studies that elucidate the in vivo physiologically effective concentrations of blackberry phenolic compounds are necessary.
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