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このレビューでは、ノニジュース、またはその抽出物(果物、葉、または根)と抗がん剤および/または免疫刺激特性との関係を調査しました。主要な検索単語「Morinda Citrifolia」と「Morinda Citrifolia and Cancer」(1964年から2011年10月)を使用して、相互参照を検索することが行われました。植物および化学指数は含まれていません。それぞれこれらの重要な用語で合計304と29(10%)の記事が見つかりました。実際に癌に関連した19の研究のうち、7つの出版物はin vitroがん研究であり、9つはin vivo動物癌研究で、3つはin vivoヒトがん研究で行われました。in vitroの研究の中で、純粋ではなくノニジュースの「濃縮成分」は、免疫系を刺激して体が癌と戦うのを支援し、(2)わずかな割合を殺すことができます(0-36%)タイプに応じて癌細胞の。9つの動物研究は、ノニジュースの濃縮成分が免疫系を刺激する可能性があることを示唆しています。しかし、生き残ったマウスの数(約1/3; 25-45%)をわずかに増加させるだけです。2つのケーススタディ以外に、2つのヒト臨床研究のみが存在しました。最初は、凍結乾燥したノニフルーツの検査で構成されていましたが、これは痛みの知覚を低下させましたが、進行がんを逆転させませんでした。2つ目は、芳香族DNA付加物を減少させ、血漿スーパーオキシド陰イオンラジカルと脂質水酸化物のレベルを低下させたノニジュースの未知の濃度を摂取する喫煙者でした。将来考慮すべき要因は、テスト対象の物質と、ジュースが低温殺菌されているかどうかを明確に定義しています。肝毒性のいくつかの報告は存在しますが、ほとんどの症例報告で交絡因子がありました。さらに重要なことに、ノニジュースはカリウムが多く、腎臓、肝臓、または心臓の問題のある患者が監視する必要があります。結論として、いくつかのin vitroおよびin vivo動物の研究は、少量の抗がん活性を持つ可能性のある低温殺菌されていないノニフルーツジュースの不明確な物質の可能性を示唆しています。アクティブコンポーネントの分離は、さらなる研究を保証します。
このレビューでは、ノニジュース、またはその抽出物(果物、葉、または根)と抗がん剤および/または免疫刺激特性との関係を調査しました。主要な検索単語「Morinda Citrifolia」と「Morinda Citrifolia and Cancer」(1964年から2011年10月)を使用して、相互参照を検索することが行われました。植物および化学指数は含まれていません。それぞれこれらの重要な用語で合計304と29(10%)の記事が見つかりました。実際に癌に関連した19の研究のうち、7つの出版物はin vitroがん研究であり、9つはin vivo動物癌研究で、3つはin vivoヒトがん研究で行われました。in vitroの研究の中で、純粋ではなくノニジュースの「濃縮成分」は、免疫系を刺激して体が癌と戦うのを支援し、(2)わずかな割合を殺すことができます(0-36%)タイプに応じて癌細胞の。9つの動物研究は、ノニジュースの濃縮成分が免疫系を刺激する可能性があることを示唆しています。しかし、生き残ったマウスの数(約1/3; 25-45%)をわずかに増加させるだけです。2つのケーススタディ以外に、2つのヒト臨床研究のみが存在しました。最初は、凍結乾燥したノニフルーツの検査で構成されていましたが、これは痛みの知覚を低下させましたが、進行がんを逆転させませんでした。2つ目は、芳香族DNA付加物を減少させ、血漿スーパーオキシド陰イオンラジカルと脂質水酸化物のレベルを低下させたノニジュースの未知の濃度を摂取する喫煙者でした。将来考慮すべき要因は、テスト対象の物質と、ジュースが低温殺菌されているかどうかを明確に定義しています。肝毒性のいくつかの報告は存在しますが、ほとんどの症例報告で交絡因子がありました。さらに重要なことに、ノニジュースはカリウムが多く、腎臓、肝臓、または心臓の問題のある患者が監視する必要があります。結論として、いくつかのin vitroおよびin vivo動物の研究は、少量の抗がん活性を持つ可能性のある低温殺菌されていないノニフルーツジュースの不明確な物質の可能性を示唆しています。アクティブコンポーネントの分離は、さらなる研究を保証します。
This review investigated the relationship of noni juice, or its extract (fruit, leaves or root), to anticancer and/or immunostimulant properties. A Medline search was conducted using the key search words 'Morinda citrifolia' and 'Morinda citrifolia and cancer' (1964 to October, 2011) along with cross-referencing. Botanical and chemical indexes were not included. A total of 304 and 29 (10%) articles, respectively, were found under these key terms. Of the 19 studies actually related to cancer, seven publications were in vitro cancer studies, nine were in vivo animal cancer studies, and three were in vivo human cancer studies. Among the in vitro studies, a 'concentrated component' in noni juice and not pure noni juice may (1) stimulate the immune system to 'possibly' assist the body fight the cancer, and (2) kill a small percentage (0-36%) of cancer cells depending on the type. The nine animal studies suggest that a concentrated component in noni juice may stimulate the immune system; but only slightly increases the number (about 1/3; 25-45%) of surviving mice. Other than two case studies, only two human clinical studies existed. The first consisted of testing freeze-dried noni fruit, which reduced pain perception, but did not reverse advanced cancer. The second was on smokers ingesting an unknown concentration of noni juice who experienced decreased aromatic DNA adducts, and decreased levels of plasma superoxide anion radicals and lipid hydroperoxide. Factors to consider in the future are clearly defining the substance being tested, and whether or not the juice is pasteurized. Some reports of hepatotoxicity exist, although there were confounding factors in most of the case reports. More importantly, noni juice is high in potassium and needs to be monitored by patients with kidney, liver or heart problems. In conclusion, a few in vitro and in vivo animal studies suggest a possible unidentified substance in unpasteurized noni fruit juice that may have a small degree of anticancer activity. The isolation of the active component warrants further research.
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