著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
グルコースへの澱粉消化のために、2つの管腔α-アミラーゼと4つの腸粘膜α-グルコシダーゼサブユニットが採用されています。この研究の目的は、調理された(ゼラチン化)澱粉上の個々の粘膜α-グルコシダーゼの直接消化能力を初めて調査することでした。ゼラチン化正常トウモロコシの澱粉は、さまざまな量と消化期間の組換えマルターゼ - グルコアミラーゼ(MGAM)およびスクラーゼイソマルターゼ(SI)のNおよびC末端サブユニットで消化されました。α-アミラーゼの助けがなければ、CT-MGAMは80%近くに予想外の迅速かつ高い消化度を示しましたが、他のサブユニットは20〜30%の消化を示しました。これらの発見は、CT-MGAMがデンプン分子の消化においてα-アミラーゼを支援し、発達的または病理学的なアミラーゼ欠乏を補償する可能性があることを示唆しています。
グルコースへの澱粉消化のために、2つの管腔α-アミラーゼと4つの腸粘膜α-グルコシダーゼサブユニットが採用されています。この研究の目的は、調理された(ゼラチン化)澱粉上の個々の粘膜α-グルコシダーゼの直接消化能力を初めて調査することでした。ゼラチン化正常トウモロコシの澱粉は、さまざまな量と消化期間の組換えマルターゼ - グルコアミラーゼ(MGAM)およびスクラーゼイソマルターゼ(SI)のNおよびC末端サブユニットで消化されました。α-アミラーゼの助けがなければ、CT-MGAMは80%近くに予想外の迅速かつ高い消化度を示しましたが、他のサブユニットは20〜30%の消化を示しました。これらの発見は、CT-MGAMがデンプン分子の消化においてα-アミラーゼを支援し、発達的または病理学的なアミラーゼ欠乏を補償する可能性があることを示唆しています。
For starch digestion to glucose, two luminal α-amylases and four gut mucosal α-glucosidase subunits are employed. The aim of this research was to investigate, for the first time, direct digestion capability of individual mucosal α-glucosidases on cooked (gelatinized) starch. Gelatinized normal maize starch was digested with N- and C-terminal subunits of recombinant mammalian maltase-glucoamylase (MGAM) and sucrase-isomaltase (SI) of varying amounts and digestion periods. Without the aid of α-amylase, Ct-MGAM demonstrated an unexpected rapid and high digestion degree near 80%, while other subunits showed 20 to 30% digestion. These findings suggest that Ct-MGAM assists α-amylase in digesting starch molecules and potentially may compensate for developmental or pathological amylase deficiencies.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。