Loading...
Health & place2012Sep01Vol.18issue(5)

青年期の女の子が家から離れたジャンクフードの最も一般的なソース

,
,
,
,
,
,
,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, N.I.H., Extramural
概要
Abstract

思春期の少女の食事行動に関連する文脈的要因は、食事を改善するための将来の介入を知らせることができます。高校生の女の子は7日間の日記を完成させ、すべての旅行を記録しました。家や学校以外の場所では、彼らは食べた食べ物を録音しました。少女たちは、自宅や学校以外に週に平均11.4回の旅行をしました。固体オイル、脂肪、添加糖(ソファ)の高いスナックが頻繁に消費されました。少女たちは、小売食品店では週に3.0人のサービングと比較して、他の人の家でソファが高く、週に平均3.5サービングを食べることを報告しました。調査結果は、低栄養食品が遍在しており、複数の設定での可用性を低下させるために努力を払う必要があることを示しています。

思春期の少女の食事行動に関連する文脈的要因は、食事を改善するための将来の介入を知らせることができます。高校生の女の子は7日間の日記を完成させ、すべての旅行を記録しました。家や学校以外の場所では、彼らは食べた食べ物を録音しました。少女たちは、自宅や学校以外に週に平均11.4回の旅行をしました。固体オイル、脂肪、添加糖(ソファ)の高いスナックが頻繁に消費されました。少女たちは、小売食品店では週に3.0人のサービングと比較して、他の人の家でソファが高く、週に平均3.5サービングを食べることを報告しました。調査結果は、低栄養食品が遍在しており、複数の設定での可用性を低下させるために努力を払う必要があることを示しています。

Contextual factors associated with adolescent girls' dietary behaviors could inform future interventions to improve diet. High school girls completed a 7-day diary, recording all trips made. In places other than home or school they recorded the food eaten. Girls made an average of 11.4 trips per week other than to home or school. Snacks high in solid oils, fats and added sugars (SOFAS) were frequently consumed. Girls reported eating an average of 3.5 servings per week of snacks high in SOFAS at someone else's house compared to 3.0 servings per week at retail food outlets. Findings demonstrate that low nutrient foods are ubiquitous and efforts should be made to reduce their availability in multiple settings.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google