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AORN journal2012Oct01Vol.96issue(4)

プロポフォールアレルギー:患者のリスクの評価

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文献タイプ:
  • Journal Article
概要
Abstract

大豆や卵などの特定の食品へのアレルギーは、多くの麻酔ケア提供者が使用する短時間作用型催眠薬であるプロポフォールの使用を禁じています。すべての外科チームメンバーに既知の患者アレルギーを通信するプロポフォールの安全な使用と取り扱いを理解することは、安全な周術期ケアを提供するために重要です。周術期看護師の術前評価は、患者の危険因子を特定することにより、患者のケア計画をサポートおよび改善します。患者の安全には、薬だけでなく食物、および簡潔なハンドオフ報告にも、アレルギーの正確で正確な歴史を取得することが不可欠です。

大豆や卵などの特定の食品へのアレルギーは、多くの麻酔ケア提供者が使用する短時間作用型催眠薬であるプロポフォールの使用を禁じています。すべての外科チームメンバーに既知の患者アレルギーを通信するプロポフォールの安全な使用と取り扱いを理解することは、安全な周術期ケアを提供するために重要です。周術期看護師の術前評価は、患者の危険因子を特定することにより、患者のケア計画をサポートおよび改善します。患者の安全には、薬だけでなく食物、および簡潔なハンドオフ報告にも、アレルギーの正確で正確な歴史を取得することが不可欠です。

Allergies to certain foods such as soybeans and eggs contraindicate the use of propofol, a short-acting hypnotic medication used by many anesthesia care providers. Understanding the safe use and handling of propofol and communicating known patient allergies to all surgical team members is crucial to providing safe perioperative care. The perioperative nurse's preoperative assessment supports and improves the plan of care for the patient by identifying the patient's risk factors. Obtaining a correct and precise history of allergies, not only to medication but to food, and concise hand-off reporting are essential for patient safety.

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