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コミュニティは、メチシリン耐性黄色ブドウ球菌(Ca-MRSA)を獲得し、特にCa-MRSAのUSA300株は、コミュニティの急速な伝播と攻撃的な皮膚および軟部組織感染を引き起こす傾向で知られています。Ca-MRSAのこれらの特徴に寄与する要因を評価するために、USA300の成長と分泌された毒性因子の生産が、皮膚または前部のナレールで遭遇する不飽和遊離脂肪酸の生理学的レベルへの暴露にどのように影響されたかを評価しました。健康な人間の宿主との最初の接触部位を表します。サブ抑制性と阻害濃度の間には鋭い閾値がありました。これにより、100 µMのサピエン酸(C16∶1)とリノール酸(C18∶1)が24時間のインキュベーション後の成長を防ぎ、25 µMが制限されていない成長を可能にし、成長を可能にし、50 µmが約10〜12時間遅れを引き起こし、それに続いて妨げられない指数関数的な成長が続きました。逆に、飽和パルミチンまたはステアリン酸は100 µmの成長に影響しませんでした。成長は25 µMのサピエニックまたはリノール酸の影響を受けませんでしたが、これらおよび他の不飽和C16およびC18脂肪酸は飽和していないが、飽和した対応物ではなく、ブドウ球菌タンパク質分解カスケードを含む分泌プロテアーゼの堅牢な産生を促進した。この特性は、他のCa-MRSAおよび遺伝的に多様なメチシリン感受性S. s. s. s. strainsでさまざまな程度に明らかにされました。したがって、不飽和脂肪酸によるブドウ球菌タンパク質分解カスケードの誘導は、USA300によって引き起こされる皮膚および軟部組織感染の攻撃的な性質の潜在的な寄与因子として、およびS. aureusの一般的な毒性メカニズムとして現在評価する必要がある別の特徴です。
コミュニティは、メチシリン耐性黄色ブドウ球菌(Ca-MRSA)を獲得し、特にCa-MRSAのUSA300株は、コミュニティの急速な伝播と攻撃的な皮膚および軟部組織感染を引き起こす傾向で知られています。Ca-MRSAのこれらの特徴に寄与する要因を評価するために、USA300の成長と分泌された毒性因子の生産が、皮膚または前部のナレールで遭遇する不飽和遊離脂肪酸の生理学的レベルへの暴露にどのように影響されたかを評価しました。健康な人間の宿主との最初の接触部位を表します。サブ抑制性と阻害濃度の間には鋭い閾値がありました。これにより、100 µMのサピエン酸(C16∶1)とリノール酸(C18∶1)が24時間のインキュベーション後の成長を防ぎ、25 µMが制限されていない成長を可能にし、成長を可能にし、50 µmが約10〜12時間遅れを引き起こし、それに続いて妨げられない指数関数的な成長が続きました。逆に、飽和パルミチンまたはステアリン酸は100 µmの成長に影響しませんでした。成長は25 µMのサピエニックまたはリノール酸の影響を受けませんでしたが、これらおよび他の不飽和C16およびC18脂肪酸は飽和していないが、飽和した対応物ではなく、ブドウ球菌タンパク質分解カスケードを含む分泌プロテアーゼの堅牢な産生を促進した。この特性は、他のCa-MRSAおよび遺伝的に多様なメチシリン感受性S. s. s. s. strainsでさまざまな程度に明らかにされました。したがって、不飽和脂肪酸によるブドウ球菌タンパク質分解カスケードの誘導は、USA300によって引き起こされる皮膚および軟部組織感染の攻撃的な性質の潜在的な寄与因子として、およびS. aureusの一般的な毒性メカニズムとして現在評価する必要がある別の特徴です。
Community acquired methicillin resistant Staphylococcus aureus (CA-MRSA), and the USA300 strain of CA-MRSA in particular, are known for their rapid community transmission, and propensity to cause aggressive skin and soft tissue infections. To assess factors that contribute to these hallmark traits of CA-MRSA, we evaluated how growth of USA300 and production of secreted virulence factors was influenced on exposure to physiologic levels of unsaturated free fatty acids that would be encountered on the skin or anterior nares, which represent the first sites of contact with healthy human hosts. There was a sharp threshold between sub-inhibitory and inhibitory concentrations, such that 100 µM sapienic acid (C16∶1) and linoleic acid (C18∶1) were sufficient to prevent growth after 24 h incubation, while 25 µM allowed unrestricted growth, and 50 µM caused an approximate 10-12 h lag, followed by unimpeded exponential growth. Conversely, saturated palmitic or stearic acids did not affect growth at 100 µM. Although growth was not affected by 25 µM sapienic or linoleic acid, these and other unsaturated C16 and C18 fatty acids, but not their saturated counterparts, promoted robust production of secreted proteases comprising the Staphylococcal proteolytic cascade. This trait was also manifested to varying degrees in other CA-MRSA, and in genetically diverse methicillin susceptible S. aureus strains. Therefore, induction of the Staphylococcal proteolytic cascade by unsaturated fatty acids is another feature that should now be evaluated as a potential contributing factor in the aggressive nature of skin and soft tissue infections caused by USA300, and as a general virulence mechanism of S. aureus.
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