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チリのサンティアゴの子供たちの肥満を減らすために果物に由来する食品を導入する目的で、リンゴのスナックが開発されました。「富士」品種のリンゴのスライスは、皮膚を含めて脱水状態になり、60度Cで4時間、湿度4.6 g/100 gの湿度と水活動(AW)の生成物を取得しました。アップルスナックは24.8 +/- 0.3 g/100 g B.S.を発表しました食物繊維と550.16 +/- 5.89 Mggae/100 gのポリフェノールの100 gのb.sは、健康的な食品に変換され、FRAPで測定された高い抗酸化能力を示し、0.59 mmolfe/100gです。8歳から12歳までの学童で行われた感覚分析は、製品が高い受容性を示しており、カリカリの製品であり、カリカリのテクスチャーで、ほろ苦い風味のあるものであることを示しているため、学校のスナックの代替品です。
チリのサンティアゴの子供たちの肥満を減らすために果物に由来する食品を導入する目的で、リンゴのスナックが開発されました。「富士」品種のリンゴのスライスは、皮膚を含めて脱水状態になり、60度Cで4時間、湿度4.6 g/100 gの湿度と水活動(AW)の生成物を取得しました。アップルスナックは24.8 +/- 0.3 g/100 g B.S.を発表しました食物繊維と550.16 +/- 5.89 Mggae/100 gのポリフェノールの100 gのb.sは、健康的な食品に変換され、FRAPで測定された高い抗酸化能力を示し、0.59 mmolfe/100gです。8歳から12歳までの学童で行われた感覚分析は、製品が高い受容性を示しており、カリカリの製品であり、カリカリのテクスチャーで、ほろ苦い風味のあるものであることを示しているため、学校のスナックの代替品です。
An apple snack has been developed with the purpose of introducing foods derived from fruit to reduce obesity in school children of Santiago, Chile. Apple slices of the 'Fuji' variety were dehydrated, with skin included, at 60 degrees C for 4 h obtaining a product with 4.6 g/100 g of humidity and water activity (Aw) of 0.56. The apple snack presented 24.8 +/- 0.3 g/100 g b.s. of dietary fiber and 550.16 +/- 5.89 mgGAE/100 g b.s of polyphenols which converts into a healthy food, it also presents high antioxidant capacity measured by FRAP, with 0.59 mmolFe/100g. The sensory analysis done in school children between the ages of 8 and 12 years old indicates that the product presents high acceptability, is a crispy product, of a crunchy texture, with bittersweet flavor, so it is an alternative for school snacks.
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