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Nutrition reviews2012Nov01Vol.70issue(11)

ブロッコリースルフォラファンと疾患の新しい概念:増強されたグルコラファニンブロッコリーによる第II相抗酸化および解毒酵素の誘導

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Review
概要
Abstract

ブロッコリーの消費は、健康的な食事において役割を果たすと長い間考えられてきました。ブロッコリーは、生物学的に活性なスルフォラファンに対してin vivoで代謝される、植物性グルコラファニン(4-メチルスルフィニルブチルグルコシノレート)のかなりの量を蓄積します。in vitro、動物、および人間の研究から入手可能な証拠の優位性は、スルフォラファンとフェーズII酵素誘導との関連を支持しています。これは、グルコラファニンが豊富な、芽と頭全体の両方のブロッコリーを開発するための推進力を提供しています。アブラナ科野菜、特にブロッコリーの癌予防特性は、何十年も研究されてきました。しかし、癌の発生率または進行に直接影響するブロッコリーの証拠は曖昧であり、一部はスルフォラファンを代謝する酵素にかなりの多型が存在するためです。Broccoli SulforaphaneはフェーズII酵素の最も強力な誘導者の1つであるため、心血管の健康や上気道の免疫など、人間の健康の他の領域に対するブロッコリーの影響の調査が提案されています。このレビューでは、スルフォラファンによるフェーズII酵素誘導をサポートする証拠に関する更新を提供し、グルコラファニンの量を増やしたブロッコリー品種を繁殖させることに影響を与えます。グルコラファニンの強化を伴うブロッコリーの消費に関する初期段階の人間の研究についても議論されています。

ブロッコリーの消費は、健康的な食事において役割を果たすと長い間考えられてきました。ブロッコリーは、生物学的に活性なスルフォラファンに対してin vivoで代謝される、植物性グルコラファニン(4-メチルスルフィニルブチルグルコシノレート)のかなりの量を蓄積します。in vitro、動物、および人間の研究から入手可能な証拠の優位性は、スルフォラファンとフェーズII酵素誘導との関連を支持しています。これは、グルコラファニンが豊富な、芽と頭全体の両方のブロッコリーを開発するための推進力を提供しています。アブラナ科野菜、特にブロッコリーの癌予防特性は、何十年も研究されてきました。しかし、癌の発生率または進行に直接影響するブロッコリーの証拠は曖昧であり、一部はスルフォラファンを代謝する酵素にかなりの多型が存在するためです。Broccoli SulforaphaneはフェーズII酵素の最も強力な誘導者の1つであるため、心血管の健康や上気道の免疫など、人間の健康の他の領域に対するブロッコリーの影響の調査が提案されています。このレビューでは、スルフォラファンによるフェーズII酵素誘導をサポートする証拠に関する更新を提供し、グルコラファニンの量を増やしたブロッコリー品種を繁殖させることに影響を与えます。グルコラファニンの強化を伴うブロッコリーの消費に関する初期段階の人間の研究についても議論されています。

Consumption of broccoli has long been considered to play a role in a healthy diet. Broccoli accumulates significant amounts of the phytonutrient glucoraphanin (4-methylsulfinylbutyl glucosinolate), which is metabolized in vivo to the biologically active sulforaphane. The preponderance of evidence available from in vitro, animal, and human studies supports the association of sulforaphane with phase II enzyme induction. This has provided impetus for developing varieties of broccoli, both sprouts and whole heads, that are rich in glucoraphanin. The cancer-preventive properties of cruciferous vegetables, especially broccoli, have been studied for decades. However, evidence of broccoli directly affecting cancer incidence or progression is ambiguous, in part because of the presence of substantial polymorphisms in enzymes that metabolize sulforaphane. Since broccoli sulforaphane is one of the most potent inducers of phase II enzymes, exploration into broccoli's impact on other areas of human health, such as cardiovascular health and upper airway immunity, has been suggested. This review provides an update on evidence supporting phase II enzyme induction by sulforaphanes, with implications for breeding broccoli varieties with enhanced amounts of glucoraphanin. Early-stage human studies of consumption of broccoli with enhanced glucoraphanin are also discussed.

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