Loading...
Advances in nutrition (Bethesda, Md.)2012Nov01Vol.3issue(6)

食品科学とブレンドされた栄養翻訳:21世紀のアプリケーション

,
,
,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Review
概要
Abstract

この論文は、シンポジウム「食品科学とブレンドされた現実世界の栄養翻訳」に基づいて、統合された「農場から細胞への」アプローチが、迫り来る公衆衛生問題に対処するために必要なフレームワークをどのように作成するかを説明しています。この論文は、食物の風味(そして最終的には食物消費)に影響を与える可能性のある化学反応を調べ、これらの反応が健康増進にどのように使用できるかを仮定する現在の研究について説明しています。機械工学とコンピューターモデリングが消化プロセスを研究する方法を説明し、食物の物理的特性が栄養生物学的利用能にどのように影響するかをよりよく理解し、肥満と糖尿病との闘いにもこの研究をどのように使用できるかを仮定します。また、学際的な科学的コラボレーションが、前立腺がんの予防と治療に臨床的に使用できる新しい機能食品の開発にどのようにつながったかを示しています。

この論文は、シンポジウム「食品科学とブレンドされた現実世界の栄養翻訳」に基づいて、統合された「農場から細胞への」アプローチが、迫り来る公衆衛生問題に対処するために必要なフレームワークをどのように作成するかを説明しています。この論文は、食物の風味(そして最終的には食物消費)に影響を与える可能性のある化学反応を調べ、これらの反応が健康増進にどのように使用できるかを仮定する現在の研究について説明しています。機械工学とコンピューターモデリングが消化プロセスを研究する方法を説明し、食物の物理的特性が栄養生物学的利用能にどのように影響するかをよりよく理解し、肥満と糖尿病との闘いにもこの研究をどのように使用できるかを仮定します。また、学際的な科学的コラボレーションが、前立腺がんの予防と治療に臨床的に使用できる新しい機能食品の開発にどのようにつながったかを示しています。

This paper, based on the symposium "Real-World Nutritional Translation Blended With Food Science," describes how an integrated "farm-to-cell" approach would create the framework necessary to address pressing public health issues. The paper describes current research that examines chemical reactions that may influence food flavor (and ultimately food consumption) and posits how these reactions can be used in health promotion; it explains how mechanical engineering and computer modeling can study digestive processes and provide better understanding of how physical properties of food influence nutrient bioavailability and posits how this research can also be used in the fight against obesity and diabetes; and it illustrates how an interdisciplinary scientific collaboration led to the development of a novel functional food that may be used clinically in the prevention and treatment of prostate cancer.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google