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Nutrition (Burbank, Los Angeles County, Calif.)2013Jun01Vol.29issue(6)

腎臓豆(Phaseolus vulgaris L)の消費の臨床合併症

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
  • Review
概要
Abstract

インゲンマメ(Phaseolus vulgaris L.)は、世界中で消費される一般的なマメ科植物です。インゲンマメの繊細さは非常に重要ですが、同時に、それらの毒性は驚くべき懸念を引き起こしました。腎臓豆の毒性は、そのレクチン、サポニン、植物、プロテアーゼ阻害剤、またはそのアレルギー性タンパク質によって誘導されるアレルゲン性による毒性の2つのサブカテゴリに分割される場合があります。このレビューの目的は、毒性とアレルゲニシティのさまざまな側面の背後にある事実を解明し、現在存在するギャップを埋めようとすることです。

インゲンマメ(Phaseolus vulgaris L.)は、世界中で消費される一般的なマメ科植物です。インゲンマメの繊細さは非常に重要ですが、同時に、それらの毒性は驚くべき懸念を引き起こしました。腎臓豆の毒性は、そのレクチン、サポニン、植物、プロテアーゼ阻害剤、またはそのアレルギー性タンパク質によって誘導されるアレルゲン性による毒性の2つのサブカテゴリに分割される場合があります。このレビューの目的は、毒性とアレルゲニシティのさまざまな側面の背後にある事実を解明し、現在存在するギャップを埋めようとすることです。

Kidney beans (Phaseolus vulgaris L.), are common legumes, consumed worldwide. The delicacy of kidney beans is highly appreciable but, at the same time, their toxicity has raised an alarming concern. Kidney bean toxicity may be divided into two subcategories: toxicity caused by its lectins, saponins, phytates, and protease inhibitors or allergenicity induced by its allergenic proteins. The purpose of this review is to unravel the facts behind the different aspects of toxicity and allergenicity induced by kidney beans and try to fill the gaps that exist currently.

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