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背景:米国の一般的な人口における乾癬、食事摂取、栄養状態の間の関連性を調べる研究は限られています。 目的:この研究の目的は、ビタミンとカロテノイドのレベルを比較するだけでなく、タンパク質、脂肪、砂糖、炭水化物、および乾癬のある人の有無の間の総カロリーを比較することを目的としています。 方法:米国の人口統計情報、身体検査、血清臨床検査の価値、過去の病歴と食事摂取に関するアンケートにおける2003年から2006年の国民健康栄養調査(NHANES)のデータを使用して、乾癬と栄養状態と食事の関係を決定しました。 結果:コホートは、乾癬状態に回答を提供した6260人の参加者で構成されていました。以前の乾癬診断は、回答者の156人(2.49%)で報告されました。多変量回帰分析に基づいて、乾癬はビタミンAレベルの増加(OR:1.01; CI:1.00-1.02; P = 0.03)の増加と有意に関連しており、α-カロチンレベルの増加(OR:1.02; CI:1.01-1.04; P = 0.01)、低砂糖(OR:0.998; CI:0.96-1。0.96-1。0.98;1.04; 95%CI:1.02-1.07;非ヒスパニック系黒人(OR:0.56; CI:0.34-0.96; P = 0.03)およびヒスパニック系レース(OR:0.37; CI:0.19-0.75; P = 0.005)は、非ヒスパニックの白い人種と比較して乾癬の診断と反比例しました。 結論:乾癬は、ビタミンAおよびα-カロチンの血清レベルの上昇と糖の摂取量の減少と有意に関連しています。乾癬患者における栄養状態の縦断的監視は、乾癬の進行と治療の修正の役割に対する栄養の影響を決定するために必要です。
背景:米国の一般的な人口における乾癬、食事摂取、栄養状態の間の関連性を調べる研究は限られています。 目的:この研究の目的は、ビタミンとカロテノイドのレベルを比較するだけでなく、タンパク質、脂肪、砂糖、炭水化物、および乾癬のある人の有無の間の総カロリーを比較することを目的としています。 方法:米国の人口統計情報、身体検査、血清臨床検査の価値、過去の病歴と食事摂取に関するアンケートにおける2003年から2006年の国民健康栄養調査(NHANES)のデータを使用して、乾癬と栄養状態と食事の関係を決定しました。 結果:コホートは、乾癬状態に回答を提供した6260人の参加者で構成されていました。以前の乾癬診断は、回答者の156人(2.49%)で報告されました。多変量回帰分析に基づいて、乾癬はビタミンAレベルの増加(OR:1.01; CI:1.00-1.02; P = 0.03)の増加と有意に関連しており、α-カロチンレベルの増加(OR:1.02; CI:1.01-1.04; P = 0.01)、低砂糖(OR:0.998; CI:0.96-1。0.96-1。0.98;1.04; 95%CI:1.02-1.07;非ヒスパニック系黒人(OR:0.56; CI:0.34-0.96; P = 0.03)およびヒスパニック系レース(OR:0.37; CI:0.19-0.75; P = 0.005)は、非ヒスパニックの白い人種と比較して乾癬の診断と反比例しました。 結論:乾癬は、ビタミンAおよびα-カロチンの血清レベルの上昇と糖の摂取量の減少と有意に関連しています。乾癬患者における栄養状態の縦断的監視は、乾癬の進行と治療の修正の役割に対する栄養の影響を決定するために必要です。
BACKGROUND: There is limited research examining the association between psoriasis, dietary intake and nutritional status in the general U.S. population. OBJECTIVE: This study aimed to compare levels of vitamins and carotenoids as well as intake of protein, fats, sugar, carbohydrates and total calories between individuals with and without psoriasis. METHODS: We used data from the 2003-2006 National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) in the U.S. Demographic information, physical examination, serum laboratory values and questionnaires on past medical history and dietary intake were used to determine the relationship between psoriasis and nutritional status and diet. RESULTS: The cohort consisted of 6260 participants who provided responses to their psoriasis status. Prior psoriasis diagnosis was reported in 156 (2.49%) of the respondents. Based on multivariate regression analysis, psoriasis was significantly associated with increased vitamin A level (OR: 1.01; CI: 1.00-1.02; P = 0.03), increased α-carotene level (OR: 1.02; CI: 1.01-1.04; P = 0.01), lower sugar intake (OR: 0.998; CI: 0.996-1; P = 0.04), increased body mass index (OR: 1.04; 95% CI: 1.02-1.07; P = 0.0003) and arthritis (OR: 2.31; CI: 1.37-3.90; P = 0.002). Non-Hispanic black (OR: 0.56; CI: 0.34-0.96; P = 0.03) and Hispanic race (OR: 0.37; CI: 0.19-0.75; P = 0.005) were inversely associated with a diagnosis of psoriasis compared with non-Hispanic white race. CONCLUSION: Psoriasis is significantly associated with elevated serum levels of vitamin A and α-carotene and reduced intake of sugar. Longitudinal monitoring of nutritional status in psoriasis patients is necessary to determine the effect of nutrition on psoriasis progression and the modifying role of treatments.
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