Loading...
Food and nutrition bulletin2012Dec01Vol.33issue(4 Suppl)

鉄およびその他の微量栄養素を備えた主食の穀物の粉の強化:世界保健機関が支えられている推奨事項のコストへの影響

,
,
,
,
文献タイプ:
  • Journal Article
  • Research Support, Non-U.S. Gov't
概要
Abstract

背景:小麦とトウモロコシの小麦粉は、大量強化のために広く使用されている配送車両です。低所得国では、ほとんどではないにしても、ほとんどの国レベルの穀物小麦粉の要塞化プログラムが日常的に鉄で強化されています。ただし、他の微量栄養素との共同拡張は一般的です。現在の要塞化慣行と世界保健機関(WHO)暫定コンセンサス声明が推奨するものと比較して、直面するコストの影響プログラムに関する情報はほとんどありません。 目的:本論文の目的は、鉄および/またはその他の微量栄養素のさまざまな化学的形態をPremix製剤に追加するコストに関する情報を提供し、Premixに含める微量栄養素に関して考慮すべき問題のいくつかを議論することです。。 方法:ラテンアメリカ、アフリカ、アジアの9か国(地域あたり3か国)が、鉄を含む複数の微量栄養素を含む現在、低(<75 g/日)、中程度(75〜149 g/日)に基づいて選択されました。高(>または= 150 g/日)平均人口粉の消費レベル。生産された小麦粉のメートルトンあたりのプレミックスコストは、鉄の製剤を改善し、他の微量栄養素に対するWHOの推奨に従うために推定されました。 結果:現在のPremix製剤を維持し、鉄化合物を改善するために選択されたプログラムの場合、鉄化合物を電解鉄からエチレンジアミニネトラアセテート(Nafeedta)に6%から50%切り替えると、Premixコストが155%から343%増加します。電解鉄から硫酸第一鉄に切り替えられたとき、および化合物を切り替えずに鉄の添加速度を調整した場合は4%から13まで。他の微量栄養素に対するWHOの推奨事項を満たすために、ビタミンB12とAが増加した場合、Premixコストは最も増加します。 結論:現在、鉄と追加の微量栄養素を使用して共有しているプログラムの場合、鉄の品質を見落とすべきではありません。微量栄養素は、人口のニーズ、コスト、および追加された微量栄養素が持つかもしれない潜在的な有益な相乗的反応に従って選択する必要があります。

背景:小麦とトウモロコシの小麦粉は、大量強化のために広く使用されている配送車両です。低所得国では、ほとんどではないにしても、ほとんどの国レベルの穀物小麦粉の要塞化プログラムが日常的に鉄で強化されています。ただし、他の微量栄養素との共同拡張は一般的です。現在の要塞化慣行と世界保健機関(WHO)暫定コンセンサス声明が推奨するものと比較して、直面するコストの影響プログラムに関する情報はほとんどありません。 目的:本論文の目的は、鉄および/またはその他の微量栄養素のさまざまな化学的形態をPremix製剤に追加するコストに関する情報を提供し、Premixに含める微量栄養素に関して考慮すべき問題のいくつかを議論することです。。 方法:ラテンアメリカ、アフリカ、アジアの9か国(地域あたり3か国)が、鉄を含む複数の微量栄養素を含む現在、低(<75 g/日)、中程度(75〜149 g/日)に基づいて選択されました。高(>または= 150 g/日)平均人口粉の消費レベル。生産された小麦粉のメートルトンあたりのプレミックスコストは、鉄の製剤を改善し、他の微量栄養素に対するWHOの推奨に従うために推定されました。 結果:現在のPremix製剤を維持し、鉄化合物を改善するために選択されたプログラムの場合、鉄化合物を電解鉄からエチレンジアミニネトラアセテート(Nafeedta)に6%から50%切り替えると、Premixコストが155%から343%増加します。電解鉄から硫酸第一鉄に切り替えられたとき、および化合物を切り替えずに鉄の添加速度を調整した場合は4%から13まで。他の微量栄養素に対するWHOの推奨事項を満たすために、ビタミンB12とAが増加した場合、Premixコストは最も増加します。 結論:現在、鉄と追加の微量栄養素を使用して共有しているプログラムの場合、鉄の品質を見落とすべきではありません。微量栄養素は、人口のニーズ、コスト、および追加された微量栄養素が持つかもしれない潜在的な有益な相乗的反応に従って選択する必要があります。

BACKGROUND: Wheat and maize flours are widely used delivery vehicles for mass fortification. In lower-income countries, most, if not all, national-level cereal flour fortification programs routinely fortify with iron; however, cofortification with other micronutrients is common. Little information is available on the cost implications programs face when considering current fortification practices versus what the World Health Organization (WHO) interim consensus statement recommends. OBJECTIVE: The objectives of the present paper are to provide information on the costs of adding different chemical forms of iron and/or other micronutrients to premix formulations, and to discuss some of the issues that should be considered regarding which micronutrients to include in the premix. METHODS: Nine countries in Latin America, Africa, and Asia (three countries per region) that currently cofortify with multiple micronutrients including iron were selected based on low (< 75 g/day), medium (75 to 149 g/day), and high (> or = 150 g/day) mean population flour consumption levels. Premix costs per metric ton of flour produced were estimated for improving iron formulations and for following WHO recommendations for other micronutrients. RESULTS: For the selected programs to maintain current premix formulations and improve iron compounds, premix costs would increase by between 155% and 343% when the iron compound was switched from electrolytic iron to sodium iron ethylenediaminetetraacetate (NaFeEDTA), by 6% to 50% when it was switched from electrolytic iron to ferrous sulfate, and by 4% to 13 when iron addition rates were adjusted without switching the compound. To meet WHO recommendations for other micronutrients, premix costs would increase the most when the amounts of vitamins B12 and A were increased. CONCLUSIONS: For programs that currently cofortify with iron and additional micronutrients, the quality of the iron fortificant should not be overlooked simply to be able to afford to add more micronutrients to the premix. Micronutrients should be selected according to population needs, costs, and potential beneficial synergistic reactions the added micronutrients may have.

医師のための臨床サポートサービス

ヒポクラ x マイナビのご紹介

無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。

Translated by Google