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リン保持は、その腎排泄または透析除去と比較して、より高い食事性リン摂取から発生します。胃腸管では、天然に既存の有機リンは、部分的に(〜60%)吸収可能です。ただし、この吸収は大きく異なり、植物ベースのリン(<40%)を含む植物ベースのリンの場合は低く、無機リンを含む防腐剤(> 80%)で増強された食品の場合よりも高くなっています。後者のリンは、現代の食事、特に低コストの食品で広く使用されているにもかかわらず、患者や医療専門家によって認識されないことがよくあります。非強化された混合食では、消化性リンは総タンパク質含有量と密接に相関しており、タンパク質が豊富な食品を天然リンの主な供給源にします。低タンパク質の食事(〜0.6 g/kg/d)を服用している透析前症患者では、リンの負荷はより適切に制限されていますが、より高いタンパク質摂取量(〜1.2 g/kg/d)を必要とする透析患者は、より高い食事の影響を受けますリン負荷。患者に適切なタンパク質を奪うことなくリン摂取量を減らすための効果的で患者に優しいアプローチは、卵黄などのタンパク質と比較して高リンの食物を避けるために患者を教育することです。強化されたチーズと肉。リンが豊富な食品は、沸騰することで調製する必要があります。これにより、リン、ナトリウム、カリウム含有量、または他の種類の調理誘発性脱灰が減少します。リン結合療法の用量は、各食事におけるリンの量と吸収性のために個別に調整する必要があります。栄養士のカウンセリングは、栄養のあるリン管理の新たな側面に対処することです。リン負荷の減少を達成するための役割は役立ちます。
リン保持は、その腎排泄または透析除去と比較して、より高い食事性リン摂取から発生します。胃腸管では、天然に既存の有機リンは、部分的に(〜60%)吸収可能です。ただし、この吸収は大きく異なり、植物ベースのリン(<40%)を含む植物ベースのリンの場合は低く、無機リンを含む防腐剤(> 80%)で増強された食品の場合よりも高くなっています。後者のリンは、現代の食事、特に低コストの食品で広く使用されているにもかかわらず、患者や医療専門家によって認識されないことがよくあります。非強化された混合食では、消化性リンは総タンパク質含有量と密接に相関しており、タンパク質が豊富な食品を天然リンの主な供給源にします。低タンパク質の食事(〜0.6 g/kg/d)を服用している透析前症患者では、リンの負荷はより適切に制限されていますが、より高いタンパク質摂取量(〜1.2 g/kg/d)を必要とする透析患者は、より高い食事の影響を受けますリン負荷。患者に適切なタンパク質を奪うことなくリン摂取量を減らすための効果的で患者に優しいアプローチは、卵黄などのタンパク質と比較して高リンの食物を避けるために患者を教育することです。強化されたチーズと肉。リンが豊富な食品は、沸騰することで調製する必要があります。これにより、リン、ナトリウム、カリウム含有量、または他の種類の調理誘発性脱灰が減少します。リン結合療法の用量は、各食事におけるリンの量と吸収性のために個別に調整する必要があります。栄養士のカウンセリングは、栄養のあるリン管理の新たな側面に対処することです。リン負荷の減少を達成するための役割は役立ちます。
Phosphorus retention occurs from higher dietary phosphorus intake relative to its renal excretion or dialysis removal. In the gastrointestinal tract the naturally existing organic phosphorus is only partially (∼60%) absorbable; however, this absorption varies widely and is lower for plant-based phosphorus including phytate (<40%) and higher for foods enhanced with inorganic phosphorus-containing preservatives (>80%). The latter phosphorus often remains unrecognized by patients and health care professionals, even though it is widely used in contemporary diets, in particular, low-cost foods. In a nonenhanced mixed diet, digestible phosphorus correlates closely with total protein content, making protein-rich foods a main source of natural phosphorus. Phosphorus burden is limited more appropriately in predialysis patients who are on a low-protein diet (∼0.6 g/kg/d), whereas dialysis patients who require higher protein intake (∼1.2 g/kg/d) are subject to a higher dietary phosphorus load. An effective and patient-friendly approach to reduce phosphorus intake without depriving patients of adequate proteins is to educate patients to avoid foods with high phosphorus relative to protein such as egg yolk and those with high amounts of phosphorus-based preservatives such as certain soft drinks and enhanced cheese and meat. Phosphorus rich foods should be prepared by boiling, which reduces phosphorus as well as sodium and potassium content, or by other types of cooking-induced demineralization. The dose of phosphorus-binding therapy should be adjusted separately for the amount and absorbability of phosphorus in each meal. Dietician counseling to address the emerging aspects of dietary phosphorus management is instrumental for achieving a reduction of phosphorus load.
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