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Advances in nutrition (Bethesda, Md.)2013Mar01Vol.4issue(2)

スクロース、高フルクトースコーンシロップ、フルクトース、それらの代謝と潜在的な健康への影響:私たちは本当に何を知っていますか?

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文献タイプ:
  • Journal Article
  • Review
概要
Abstract

その代謝と健康への影響に関して、フルクトース、スクロース、および高フルクトースコーンシロップ(HFCS)に関して、論争と混乱の両方が存在します。これらの懸念は、限られたデータまたは動物研究に基づいた推測によってしばしば促進されてきました。振り返ってみると、科学的な解説が公開されたときに最近の論争が生じました。それ以来、肥満またはその他の健康結果に関連するHFCとスクロースの間に代謝または内分泌反応の違いはないという幅広い科学的コンセンサスが明らかになりました。これらの糖の両方がほぼ等量のフルクトースとグルコースを含み、同じ数のカロリーを含み、同じレベルの甘さを含み、胃腸管を通して同じように吸収されていることを考えると、この等価性は驚くことではありません。純粋なフルクトースと純粋なグルコースを比較する研究は、科学的な観点からは興味深いものの、人間の栄養への適用が限られているため、どちらも人間の食事でかなりの程度に消費されていないことを考えると、人間の栄養への適用が制限されています。フルクトース、HFC、またはスクロース、および心臓病、メタボリックシンドローム、または肝臓または筋肉の脂肪浸潤のリスクの増加との間にリンクがあるかどうかにかかわらず、異なる結論に到達するさまざまな方法論を使用してさまざまな研究に異議を唱えています。これらの問題の多くを解決するには、さらなる無作為化臨床試験が必要です。このレビューの目的は、スクロース、HFC、フルクトースの代謝、内分泌反応、および潜在的な健康への影響に関する現在の知識を要約することです。

その代謝と健康への影響に関して、フルクトース、スクロース、および高フルクトースコーンシロップ(HFCS)に関して、論争と混乱の両方が存在します。これらの懸念は、限られたデータまたは動物研究に基づいた推測によってしばしば促進されてきました。振り返ってみると、科学的な解説が公開されたときに最近の論争が生じました。それ以来、肥満またはその他の健康結果に関連するHFCとスクロースの間に代謝または内分泌反応の違いはないという幅広い科学的コンセンサスが明らかになりました。これらの糖の両方がほぼ等量のフルクトースとグルコースを含み、同じ数のカロリーを含み、同じレベルの甘さを含み、胃腸管を通して同じように吸収されていることを考えると、この等価性は驚くことではありません。純粋なフルクトースと純粋なグルコースを比較する研究は、科学的な観点からは興味深いものの、人間の栄養への適用が限られているため、どちらも人間の食事でかなりの程度に消費されていないことを考えると、人間の栄養への適用が制限されています。フルクトース、HFC、またはスクロース、および心臓病、メタボリックシンドローム、または肝臓または筋肉の脂肪浸潤のリスクの増加との間にリンクがあるかどうかにかかわらず、異なる結論に到達するさまざまな方法論を使用してさまざまな研究に異議を唱えています。これらの問題の多くを解決するには、さらなる無作為化臨床試験が必要です。このレビューの目的は、スクロース、HFC、フルクトースの代謝、内分泌反応、および潜在的な健康への影響に関する現在の知識を要約することです。

Both controversy and confusion exist concerning fructose, sucrose, and high-fructose corn syrup (HFCS) with respect to their metabolism and health effects. These concerns have often been fueled by speculation based on limited data or animal studies. In retrospect, recent controversies arose when a scientific commentary was published suggesting a possible unique link between HFCS consumption and obesity. Since then, a broad scientific consensus has emerged that there are no metabolic or endocrine response differences between HFCS and sucrose related to obesity or any other adverse health outcome. This equivalence is not surprising given that both of these sugars contain approximately equal amounts of fructose and glucose, contain the same number of calories, possess the same level of sweetness, and are absorbed identically through the gastrointestinal tract. Research comparing pure fructose with pure glucose, although interesting from a scientific point of view, has limited application to human nutrition given that neither is consumed to an appreciable degree in isolation in the human diet. Whether there is a link between fructose, HFCS, or sucrose and increased risk of heart disease, metabolic syndrome, or fatty infiltration of the liver or muscle remains in dispute with different studies using different methodologies arriving at different conclusions. Further randomized clinical trials are needed to resolve many of these issues. The purpose of this review is to summarize current knowledge about the metabolism, endocrine responses, and potential health effects of sucrose, HFCS, and fructose.

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