著名医師による解説が無料で読めます
すると翻訳の精度が向上します
背景:不十分な栄養素の摂取と身体的不活性は、健康への悪影響をもたらす可能性があります。本研究の目的は、若い女子学生の食事摂取量、食物の選択、身体活動(PA)パターンを説明し、栄養摂取に対する肉と鶏肉の食事回避の影響を決定することを目的としています。 方法:女性大学の学生の横断的研究が実施されました。アンケートは、食事摂取量、食習慣、PAを測定するために使用されました。参加者の人体測定測定には、身長、体重、計算されたボディマス指数(BMI)が含まれていました。 結果:平均(SD)年齢は22.9(3.9)年、BMIが21.5(2.8)kg m(-2)の308人の参加者がいました。78%はBMI範囲18.5-24.9 kg m(-2)でした。PAアンケート(n = 218)に回答した人のうち、53%が週に150分以上の活動を報告し、歩行が最大の貢献者であると報告しました。完了した食品頻度アンケートは、256人の参加者によって返されました。穀物、野菜、肉、魚、エネルギー密度の高い「余分な食品」のサービングに関する全国的な推奨事項は、大多数の参加者によって満たされませんでした。動物性食品の回避は女性の23%で報告され、オメガ-3脂肪酸、ビタミンB12、セレン、亜鉛(P <0.05)の摂取量が非回避と比較して報告されました。動物源からの鉄の摂取量は、肉と家禽の回避の増加とともに、大幅に減少しました(p <0.05)。 結論:女子学生は健康的な体重があり、適切な身体活動を報告しました。しかし、肉や鶏肉の消費者と比較して、これらの食品の回避は、いくつかの微量栄養素の摂取量が少ないことと関連していた。微量栄養素の持続的な低摂取量は、免疫機能の侵害や鉄欠乏性貧血など、長期における健康への悪影響につながる可能性があります。
背景:不十分な栄養素の摂取と身体的不活性は、健康への悪影響をもたらす可能性があります。本研究の目的は、若い女子学生の食事摂取量、食物の選択、身体活動(PA)パターンを説明し、栄養摂取に対する肉と鶏肉の食事回避の影響を決定することを目的としています。 方法:女性大学の学生の横断的研究が実施されました。アンケートは、食事摂取量、食習慣、PAを測定するために使用されました。参加者の人体測定測定には、身長、体重、計算されたボディマス指数(BMI)が含まれていました。 結果:平均(SD)年齢は22.9(3.9)年、BMIが21.5(2.8)kg m(-2)の308人の参加者がいました。78%はBMI範囲18.5-24.9 kg m(-2)でした。PAアンケート(n = 218)に回答した人のうち、53%が週に150分以上の活動を報告し、歩行が最大の貢献者であると報告しました。完了した食品頻度アンケートは、256人の参加者によって返されました。穀物、野菜、肉、魚、エネルギー密度の高い「余分な食品」のサービングに関する全国的な推奨事項は、大多数の参加者によって満たされませんでした。動物性食品の回避は女性の23%で報告され、オメガ-3脂肪酸、ビタミンB12、セレン、亜鉛(P <0.05)の摂取量が非回避と比較して報告されました。動物源からの鉄の摂取量は、肉と家禽の回避の増加とともに、大幅に減少しました(p <0.05)。 結論:女子学生は健康的な体重があり、適切な身体活動を報告しました。しかし、肉や鶏肉の消費者と比較して、これらの食品の回避は、いくつかの微量栄養素の摂取量が少ないことと関連していた。微量栄養素の持続的な低摂取量は、免疫機能の侵害や鉄欠乏性貧血など、長期における健康への悪影響につながる可能性があります。
BACKGROUND: Inadequate nutrient intake and physical inactivity may have adverse health consequences. The present study aimed to describe young female students' dietary intake, food choices and physical activity (PA) patterns, and also to determine the influence of dietary avoidance of meat and poultry on nutrient intake. METHODS: A cross-sectional study of female university students was conducted. Questionnaires were used to measure dietary intakes, food habits and PA. Anthropometric measurements of participants included height, weight and calculated body mass index (BMI). RESULTS: There were 308 participants with a mean (SD) age of 22.9 (3.9) years and a BMI of 21.5 (2.8) kg m(-2) ; 78% were in the BMI range 18.5-24.9 kg m(-2) . Of those who responded to the PA questionnaire (n = 218), 53% reported activity ≥150 min per week, with walking being the largest contributor. Completed food frequency questionnaires were returned by 256 participants. National recommendations for servings of cereals, vegetables, meat, fish and energy-dense 'extra foods' were not met by the majority of participants. Avoidance of animal foods was reported in 23% of women, and resulted in lower intakes of omega-3 fatty acids, vitamin B12 , selenium and zinc (P < 0.05) compared to non-avoidance. Iron intake from animal sources decreased significantly (P < 0.05) with the increase in meat and poultry avoidance. CONCLUSIONS: Female students had a healthy weight and reported adequate physical activity. However, in comparison to meat and poultry consumers, the avoidance of these foods was associated with a lower intake of some micronutrients. A sustained low intake of micronutrients may lead to adverse health effects in the longer-term, such as compromised immune function and iron deficiency anaemia.
医師のための臨床サポートサービス
ヒポクラ x マイナビのご紹介
無料会員登録していただくと、さらに便利で効率的な検索が可能になります。