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果物の熟成のプロセスは、通常、クライマニックおよび非閉塞性の果物ではっきりと見られます。しかし、グアバ、メロン、日本の梅、アジア洋ナシ、ペッパーなどの多くの果物は、品種や遺伝子型に応じて、非閉鎖的な行動と同様にクロマクテリックを示しています。熟成中の果物のさまざまな段階でのCO2およびエチレンのプラントレベルの調査は、イチゴ、ブドウ、柑橘類などの非密接な果物における呼吸速度とエチレン産生の変化の役割と関与をサポートしました。非微気がエチレンの外因性の応用に反応することも報告されています。植物に合った植物に覆われた果物の比較分析は、熟成挙動に類似性を示しませんでした。この格差は、1。仮想熟成阻害剤、2。エチレンの生産、放出、内因性レベルの違い、エチレンに対する果物の感度、および果物とその品種間の在庫の微小環境の変動を考慮して説明されています。遺伝的および遺伝性パターンに関する詳細な研究は、「オミクス」の研究の適用とともに、エチレン依存性およびエチレン非依存性経路がクライマネクタ性および非閉塞性の果物の両方で共存することを示しました。オーキシンレベルは、熟成を調節する際にエチレンと相互作用します。したがって、これらの発見は、クライマク上昇および/またはエチレン産生状態に基づく果物の分類があまり明確でも完全でもないことを明らかにしています。ただし、いくつかの非微気がしっかりした果物におけるCO2レベルの特徴的な上昇とエチレン産生のバーストの存在、およびエチレン産生のシステム2の存在は、果実の熟成におけるエチレンのユビキタスな役割を示しています。
果物の熟成のプロセスは、通常、クライマニックおよび非閉塞性の果物ではっきりと見られます。しかし、グアバ、メロン、日本の梅、アジア洋ナシ、ペッパーなどの多くの果物は、品種や遺伝子型に応じて、非閉鎖的な行動と同様にクロマクテリックを示しています。熟成中の果物のさまざまな段階でのCO2およびエチレンのプラントレベルの調査は、イチゴ、ブドウ、柑橘類などの非密接な果物における呼吸速度とエチレン産生の変化の役割と関与をサポートしました。非微気がエチレンの外因性の応用に反応することも報告されています。植物に合った植物に覆われた果物の比較分析は、熟成挙動に類似性を示しませんでした。この格差は、1。仮想熟成阻害剤、2。エチレンの生産、放出、内因性レベルの違い、エチレンに対する果物の感度、および果物とその品種間の在庫の微小環境の変動を考慮して説明されています。遺伝的および遺伝性パターンに関する詳細な研究は、「オミクス」の研究の適用とともに、エチレン依存性およびエチレン非依存性経路がクライマネクタ性および非閉塞性の果物の両方で共存することを示しました。オーキシンレベルは、熟成を調節する際にエチレンと相互作用します。したがって、これらの発見は、クライマク上昇および/またはエチレン産生状態に基づく果物の分類があまり明確でも完全でもないことを明らかにしています。ただし、いくつかの非微気がしっかりした果物におけるCO2レベルの特徴的な上昇とエチレン産生のバーストの存在、およびエチレン産生のシステム2の存在は、果実の熟成におけるエチレンのユビキタスな役割を示しています。
The process of fruit ripening is normally viewed distinctly in climacteric and non-climacteric fruits. But, many fruits such as guava, melon, Japanese plum, Asian pear and pepper show climacteric as well as non-climacteric behaviour depending on the cultivar or genotype. Investigations on in planta levels of CO2 and ethylene at various stages of fruits during ripening supported the role and involvement of changes in the rate of respiration and ethylene production in non-climacteric fruits such as strawberry, grapes and citrus. Non-climacteric fruits are also reported to respond to the exogenous application of ethylene. Comparative analysis of plant-attached and plant-detached fruits did not show similarity in their ripening behaviour. This disparity is being explained in view of 1. Hypothetical ripening inhibitor, 2. Differences in the production, release and endogenous levels of ethylene, 3. Sensitivity of fruits towards ethylene and 4. Variations in the gaseous microenvironment among fruits and their varieties. Detailed studies on genetic and inheritance patterns along with the application of '-omics' research indicated that ethylene-dependent and ethylene-independent pathways coexist in both climacteric and non-climacteric fruits. Auxin levels also interact with ethylene in regulating ripening. These findings therefore reveal that the classification of fruits based on climacteric rise and/or ethylene production status is not very distinct or perfect. However, presence of a characteristic rise in CO2 levels and a burst in ethylene production in some non-climacteric fruits as well as the presence of system 2 of ethylene production point to a ubiquitous role for ethylene in fruit ripening.
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